Μία Ferrari για τον καρπό σου! (pics)

Gazzetta team
Μία Ferrari για τον καρπό σου! (pics)
Σε συνεργασία με τη Hublot η Ferrari έφτιαξε ένα υπέροχο ρολόι για τα 70 χρόνια ζωής της, το οποίο μπροείς να απολαμβάνεις στον καρπό σου.

Δεν είναι κάτι καινούριο να συνεργάζονται οι αυτοκινητοβιομηχανίες με τις εταιρείες κατασκευής ρολογιών. Το έχουν πράξει η Bentley, Range Rover, Bugatti, ενώ η Ferrari έχει στο πλευρό της τη Hublot την τελευταία πενταετία. Η ιταλική φίρμα γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια ζωής της και θέλησε να φτιάξει ένα ξεχωριστό ρολόι, το οποίο έχει πάει ένα βήμα μπροστά.

Ο λόγος για το Techframe Ferrari 70 Year Tourbillon Chronograph, που είναι... ντυμένο στα μαύρα έχοντας και κόκκινες αποχρώσεις. Όπως μαρτυρά και τ' όνομά του, αυτό λειτουργεί με χρονογράφο, που λειτουργεί μ' έναν κόκκινο αλουμινένιο μοχλό.

Από εκεί και πέρα, αποτελεί «μία ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησε με τη Ferrari στο Μαρανέλο και ολοκληρώθηκε στη Νιόν με τη Hublot», όπως λέει η γνωστή εταιρεία ρολογιών. Αυτό έχει διάμετρο 45 χιλιοστά, ενώ είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30.5 μέτρα και ο σκελετός του είναι φτιαγμένος από τιτάνιο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα φτιαχτούν μόνο 70 κομμάτια, με την τιμή του καθενός από αυτά να θυμίζει αυτές της ιταλικής εταιρείας. Έτσι, λοιπόν, έχουμε μία Ferrari που δεν έχει να κάνει με... άλογα, αλλά με ωρολογιακούς δείκτες και χρονογράφους!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!