Κέρδισε και είχε ατύχημα εκτός πίστας!

Gazzetta team
Κέρδισε και είχε ατύχημα εκτός πίστας!
Ο Κάιλ Λάρσον δεν είχε προβλήματα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Monster Energy NASCAR Cup για το 2017, όμως είχε ατύχημα εκτός πίστας!

Είναι να μη σου τύχει! Κάθε οδηγός αγώνων μπορεί να έχει κάποιο ατύχημα στην πίστα ή στις ειδικές διαδρομές. Όμως, υπάρχουν και αυτά που γίνονται μακριά από τα σιρκουί, κάποια εκ των οποίων δεν τα περιμένεις κιόλας. Ειδικά σε μία μέρα, που έχει εξελιχθεί υπέροχα για σένα κι έχεις πανηγυρίσει τη νίκη στον αγώνα που συμμετείχες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κάιλ Λάρσον, που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά φέτος στο Monster Energy NASCAR Cup με την Chip Ganassi Racing όντας στο τιμόνι ενός Chevrolet SS. Ωστόσο, όταν αποχωρούσε από την πίστα Auto Club Speedway, που βρίσκεται στη Φοντάνα της Καλιφόρνια, ενεπλάκη σε ατύχημα το βράδυ της Κυριακής (26/3), με τον ίδιο να ποστάρει και στο twitter.

«Ήμουν σε ατύχημα με αυτοκίνητο, αλλά ευτυχώς η Team Chevy Suburban μας διατήρησε ασφαλείς και κανείς δεν τραυματίστηκε!», έγραψε ο Αμερικανός. Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τον Λάρσον, καθώς ήταν διπλή η χαρά του, αφού κέρδισε και το Xfinity Series το Σάββατο (26/3).

«Τα αυτοκίνητά μας είναι πραγματικά καλά σε κάθε πίστα αυτή τη στιγμή. Νιώθω ότι κάθε φορά έχω την ευκαιρία για νίκη. Πάντα ήλπιζα να φτάσω σε τέτοιο σημείο στην καριέρα μου στο NASCAR», ήταν τα λόγια του για τις νίκες του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Λάρσον προηγείται αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία με 243 βαθμούς έναντι 214 του Τσέις Έλιοτ, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον επόμενο αγώνα, που είναι ο STP 500 στην πίστα Martinsville Speedway στο Ριντζγουέι της Βιρτζίνια την ερχόμενη Κυριακή (2/4).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!