Τι θέλει από την «Τζίνα» ο Φέτελ;

Gazzetta team
Τι θέλει από την «Τζίνα» ο Φέτελ;
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ονόμασε το μονοθέσιό του «Τζίνα» κι ελπίζει η νίκη στην Αυστραλία να είναι η αρχή μία μεγάλης αγάπης!

Γυναικεία ονόματα συνηθίζει να δίνει ο Σεμπάστιαν Φέτελ στα μονοθέσια, με τα οποία τρέχει στη Formula1. Φέτος επέλεξε το «Τζίνα» για την SF70H, με την οποία ο Γερμανός κατάφερε να κάνει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης και να πανηγυρίσει τη νίκη στον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Τι θέλει, όμως, ο πιλότος της Ferrari από τη... σύντροφό του; Όπως είπε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα, ελπίζει αυτή η νίκη να είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης αγάπης! «Θα έλεγα ότι ήταν φανταστική για την πρώτη φορά! Ελπίζω αυτή να είναι αρχή μίας μεγάλης αγάπης!

Ένιωσα πολύ ξεχωριστά, μετά από τη δύσκολη σεζόν του 2016 και τον δύσκολο χειμώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου δώσαμε και την ψυχή μας σε αυτό το μονοθέσιο. Τα ξενύχτια και η σκληρή δουλειά επιτέλους ανταμείφθηκαν», ήταν τα λόγια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή. Θα καταφέρει, λοιπόν, να φτάσει για πέμπτη φορά στην καριέρα του στην κορυφή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού;

Σε τέτοια περίπτωση, μάλλον θα την... παντρευτεί! Όσον αφορά τον λόγο που επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα, οι απόψεις ποικίλουν, με άλλους να λένε ότι έχει σχέση με Γερμανίδα πορνοστάρ και άλλους να πιστεύουν πως προέρχεται από το ιταλικό «Regina», που σημαίνει «Βασίλισσα».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Φέτελ χάιδευε την «Τζίνα» στο parc ferme, έπειτα από τη νίκη του στη Μελβούρνη, δείχνοντας ότι η... σχέση του μαζί της είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρή!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!