Θέλει ομαδική δουλειά ο Μαρκιόνε

Gazzetta team
Θέλει ομαδική δουλειά ο Μαρκιόνε
Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε τόνισε ότι ήταν θέμα χρόνου να κερδίσει ξανά η Ferrari και ζήτησε ομαδική δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, αφού είδε τη Ferrari να κερδίζει στον πρώτο αγώνα της σεζόν. Ο πρόεδρος της Scuderia περίμενε σχεδόν 1,5 χρόνο να δει έναν από τους πιλότους της ομάδας του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού η τελευταία νίκη ήταν το 2015 στη Σιγκαπούρη.

Ωστόσο, τόνισε πως ήταν θέμα χρόνου για να ξεκινήσει πάλι τις νίκες η ομάδα του Μαρανέλο, ενώ είναι σίγουρος ότι σύντομα θα μάχεται μαζί με τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την πρωτιά και ο Κίμι Ραϊκόνεν. «Ήταν θέμα χρόνου. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και τους tifosi, που στάθηκαν δίπλα μας όλη αυτή την περίοδο. Περιμέναμε αυτή τη νίκη εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο.

Νέα σεζόν στο MotoGP με το Γκραν Πρι του Κατάρ! Θα πάρει τη νίκη ο πρωταθλητής Μάρκες ή ο βετεράνος Ρόσι;

Ήταν πολύ συγκινητικό που ακούσαμε ξανά τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας. Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) έκανε καλό αγώνα και είμαι σίγουρος ότι ο Κίμι (Ραϊκόνεν) θα είναι σύντομα εκεί να μάχεται μαζί με τον ομόσταυλό του», είπε ο Μαρκιόνε για να ζητήσει ομαδική δουλειά απ' όλους, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή.

«Αυτή η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα, τόσο στην πίστα, όσο και στο Μαρανέλο, επειδή η ομαδική δουλειά είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχεις μεγάλους στόχους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!