Χρωστάει μία μπύρα στον Φερστάπεν ο Φέτελ!

Gazzetta team
Χρωστάει μία μπύρα στον Φερστάπεν ο Φέτελ!
Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ, ο Σεμπάστιαν Φέτελ χρωστάει μία μπύρα στον Μαξ Φερστάπεν επειδή κράτησε πίσω τον Λιούις Χάμιλτον!

Η στρατηγική της Ferrari ήταν εξαιρετική, ώστε ο Σεμπάστιαν Φέτελ να βγει μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος του αγώνα της Αυστραλίας, για να πανηγυρίσει τη νίκη. Ωστόσο, είχε και βοήθεια από τον Μαξ Φερστάπεν, καθώς ο Ολλανδός κράτησε πίσω τον Λιούις Χάμιλτον, που θα μπορούσε να βρεθεί λίγο πιο μπροστά από τον Γερμανό.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ θεωρεί ότι σε αυτό το σημείο κρίθηκε και ο αγώνας, γι' αυτό είπε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, πως ο Φέτελ χρωστάει μία μπύρα στον Φερστάπεν! «Πιστεύω ότι ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) χρωστάει μία μπύρα στον Μαξ (Φερστάπεν) για το γεγονός ο Λιούις δεν μπορούσε να τον προσπεράσει», ανέφερε ο επικεφαλής της Red Bull.

Μάλιστα, στο... στρατόπεδο των «κόκκινων ταύρων» θεωρούν ότι αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που ο Ολλανδός κράτησε πίσω τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή ήταν όσο χρειάστηκε ο Φέτελ για να περάσει μπροστά και να ανοίξει τη διαφορά.

Νέα σεζόν στο MotoGP με το Γκραν Πρι του Κατάρ! Θα πάρει τη νίκη ο πρωταθλητής Μάρκες ή ο βετεράνος Ρόσι;

Πάντως, στη Mercedes δεν έχουν κάποιο παράπονο γι' αυτή την κίνηση, με τον Τότο Βολφ να τονίζει ότι περίμεναν να χάσει χρόνο ο Χάμιλτον σ' εκείνο το σημείο. Άλλωστε, ο Φερστάπεν έχει αποδειχθεί... σκληρό καρύδι, όταν επιχειρεί κάποιος να τον προσπεράσεις, ενώ έχει δείξει πως μπορεί να... την κάνει στον οποιονδήποτε, όταν προσπερνάει ο ίδιος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!