Έξαλλος ο Βολφ! (vid)

Gazzetta team
Έξαλλος ο Βολφ! (vid)
Δεν κρατήθηκε ο Τότο Βολφ και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι, όταν είδε τον Λιούις Χάμιλτον να χάνει την πρωτιά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Είναι μεγάλη η ένταση που υπάρχει στους αγώνες και πολλές φορές μπορεί να υπάρξουν διάφορες αντιδράσεις, που... κλέβουν την παράσταση. Όπως ήταν και αυτή του Τότο Βολφ, όταν είδε τον Λιούις Χάμιλτον να χάνει την πρωτιά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο ισχυρός άνδρας της Mercedes δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, τη στιγμή που ο Γερμανός βγήκε μπροστά από τον Βρετανό στο πιτ στοπ του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι!

Μάλιστα, το έπραξε δύο φορές, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για ό,τι συνέβη, κάτι που κόστισε τη νίκη στον Χάμιλτον στη Μελβούρνη. Μήπως, όμως, είχε στο μυαλό του και κάποια προσωπική του πρόβλεψη ότι έτσι θα έρθουν τα πράγματα;

Διότι σ' αυτές περιπτώσεις... τσιτώνεις περισσότερο, όταν βλέπεις πως δικαιώνεσαι! Βέβαια, μπορεί να σκεφτόταν τις δηλώσεις του Χάμιλτον στις δοκιμές, ότι η Ferrari είναι το φαβορί. Όπως και να έχει το... πράγμα, δε γινόταν να μην τον πιάσει η κάμερα σε αυτή την αντίδρασή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!