Βροχή στο Κατάρ, αλλαγές στο πρόγραμμα (upd)

Πέτρος Πιτσίνης
Βροχή στο Κατάρ, αλλαγές στο πρόγραμμα (upd)
Η δυνατή βροχή στην πίστα του Λοσάιλ, δημιούργησε προβλήματα σε κάποια σημεία και αλλάζει το πρόγραμμα των τελευταίων ελεύθερων δοκιμών και των κατατακτήριων.

Τελευταία ενημέρωση, Σάββατο 25 Μαρτίου 19:20: Ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες αγωνιστικές δραστηριότητες για σήμερα. Σε λίγο θα ξέρουμε, από τους χρόνους των τριών περιόδων των ελεύθερων δοκιμών, την κατάταξη των οδηγών στο grid της Κυριακής.

Ενημέρωση, Σάββατο 25 Μαρτίου 19:12: Η τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών δεν ξεκίνησε και η πίστα επιθεωρείται εκ νέου. Σε άλλα σημεία της είναι στεγνή και σε άλλα υπάρχουν λιμνάζοντα νερά, κάτι που δεν επιτρέπει ούτε τη χρήση των ελαστικών βροχής, ούτε όμως και των σλικ.

Η βροχή που περίμεναν οι διοργανωτές στην Ντόχα τελικά ήρθε δυνατή, δημιουργώντας σημεία στην πίστα όπου λιμνάζουν νερά.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους διοργανωτές να προγραμματίσουν εκ νέου τις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες.

Πιο συγκεκριμένα, για την κορυφαία κατηγορία του MotoGP οι ώρες (Ελλάδας) το Σάββατο 25 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί το FP4 καθώς και τα Q1 και Q2 είναι οι εξής:

18:55-19:25 MotoGP FP4

19:35-19:50 MotoGP Q1

20:00-20:15 MotoGP Q2

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!