Αλόνσο: «Δε θα αλλάξει η ζωή μου με δύο βαθμούς»

Gazzetta team
Αλόνσο: «Δε θα αλλάξει η ζωή μου με δύο βαθμούς»
Συνεχίζει τα παράπονα για τα προβλήματα της Honda ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τόνισε ότι δε θα αλλάξει κι η ζωή του, αν πάρει έναν ή δύο βαθμούς.

Όπως έχει φανεί από τις δοκιμές εξέλιξης, τα πράγματα είναι... σκούρα για τη McLaren και τη Honda, με τον Φερνάντο Αλόνσο να μη σταματάει τα παράπονα για τα όποια προβλήματα υπάρχουν από την αρχή των δοκιμών και δε σταματάνε ούτε με την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν.

«Ήρθαμε εδώ χωρίς ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρισκόμαστε και το χειρότερο σενάριο ήταν ότι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, με την αξιοπιστία να είναι μεγάλο πρόβλημα στις δοκιμές», ανέφερε, αρχικά, ο Ισπανός, που ξεκαθάρισε πως δε θα αλλάξει η ζωή του μ' έναν ή δύο βαθμούς.

«Δεν ήρθαμε για να τερματίσουμε 13οι. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Δεν έχουμε λόγο να πανηγυρίσουμε. Θα είναι καλό να πάρουμε έναν ή δύο βαθμούς, αλλά δε θα αλλάξει η ζωή μου».

Μάλιστα, χαρακτήρισε το Γκραν Πρι της Αυστραλίας ως χειμερινές δοκιμές για την ομάδα του Γουόκινγκ, ενώ ζήτησε τη βοήθεια της βροχής και του Θεού για να έρθει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα στη Μελβούρνη! Άλλωστε, από την Παρασκευή (24/3) είχε πει ότι ελπίζει μόνο σ' ένα θαύμα για να κυλήσει καλά το τριήμερο για τους Βρετανούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!