Φοβούνται τη Ferrari στη Mercedes

Gazzetta team
Φοβούνται τη Ferrari στη Mercedes
Ο Λιούις Χάμιλτον βλέπει ότι έχει κλείσει η ψαλίδα από τη Ferrari, την οποία δε ξεγράφει ενόψει του αγώνα, ενώ ο Τότο Βολφ κάνει λόγο για μεγάλη μάχη με τη Scuderia.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης ο Λιούις Χάμιλτον είχε χρίσει φαβορί τη Ferrari ενόψει της νέας σεζόν. Βέβαια, φαίνεται ότι επρόκειτο για... ming games, αφού και την Πέμπτη (24/3)... έπαιξε πινγκ πονγκ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, όσον αφορά το ποιος είναι το φαβορί.

Ωστόσο, η σημαντική βελτίωση της Scuderia κάνει τον Βρετανό να μην την ξεγράφει, ειδικά από τη στιγμή που θα έχει δίπλα του στη γραμμή εκκίνησης το ένα από τα μονοθέσιά της (Σεμπάστιαν Φέτελ). «Ανυπομονώ για τον αγώνα. Πιστεύω ότι είναι κλειστή μάχη μεταξύ μας και της Ferrari.

Αύριο θα βγάλουμε όλη τη δουλειά που έχει γίνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και των δοκιμών», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος χαρακτήρισε τεράστιες τις αλλαγές στους κανονισμούς. Επίσης, εκθείασε την απόδοση του Βαλτέρι Μπότας, που τερμάτισε τρίτος, αν και ο Φινλανδός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την τρίτη θέση και από το γεγονός ότι μία Ferrari χώρισε τις δύο Mercedes.

Περίπου στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Τότο Βολφ, ο οποίος πιστεύει πως η ομάδα του θα έχει μεγάλη μάχη με αυτή του Μαρανέλο. «Με τους νέους κανονισμούς, δεν υπήρχαν εγγυήσεις για μας και ξέραμε από τις δοκιμές ότι η Ferrari είναι πολύ δυνατή.

Ήταν συναρπαστικό να έχουμε αυτή την κλειστή μάχη για την pole και είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε στα χέρια μας μία μεγάλη μάχη με τη Ferrari», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «ασημί βελών». Έτσι, στην ομάδα του Μπράκλεϊ δεν έχουν την άνεση των προηγούμενων ετών, αλλά ένα... αγκάθι στην πλάτη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!