Νέες παρακάμψεις στην Ε.Ο Κορίνθου – Πάτρας

Πέτρος Πιτσίνης
Νέες παρακάμψεις στην Ε.Ο Κορίνθου – Πάτρας
Η παράδοση της Ολυμπίας οδού μπήκε στην τελική ευθεία, ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί τα έργα που πραγματοποιούνται πυρετωδώς οδηγούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Μέσα στο 2017 και ειδικότερα λίγο πριν το Πάσχα, θα παραδοθούν μεγάλα τμήματα των κυριότερων νέων αυτοκινητοδρόμων της χώρας. Ο σημαντικότερος ίσως από αυτούς, καθώς οδηγεί στο κυριότερο λιμάνι εξόδου από τη χώρα, αυτό της Πάτρας, είναι η νέα Ε.Ο. Κορίνθου - Πάτρας που κατασκευάζεται από την κοινοπραξία "Ολυμπία Οδός". Ωστόσο, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση των έργων, απαραίτητες είναι οι παρακάμψεις. Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει η Ολυμπία Οδός:

«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Κυριακή 26.03.2017 έως την Παρασκευή 31.03.2017 στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών μεταξύ των κόμβων Ακράτας (χιλ. 148,8) και Καλαβρύτων (χιλ. 159) κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται όλο το 24ωρο στην Παλαιά Εθνική Οδό. Ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών είναι πιθανό το παραπάνω διάστημα να ισχύσει παράλληλα και ολιγόωρη νυχτερινή εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τις 21:00 το βράδυ ως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!