Οι πιο δραματικές στιγμές της Formula1 του 2016 (vid)

Gazzetta team
Οι πιο δραματικές στιγμές της Formula1 του 2016 (vid)
Ενώ έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν, μπορούμε να δούμε σ' ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών τις πιο δραματικές στιγμές της Formula1 το 2016.

Πλέον, είμαστε έτοιμοι να δούμε τι θα προσφέρουν οι κανονισμοί του 2017 στη Formula1, αν και ήδη έχουμε πάρει την πρώτη... γεύση από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Το Γκραν Πρι της Αυστραλίας ξεκίνησε την Παρασκευή (24/3), όμως ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών, το οποίο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του σπορ στο youtube, μας θυμίζει τις πιο δραματικές στιγμές από το 2016.

Αυτό συμπεριλαμβάνει τις μάχες μεταξύ Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον για τον τίτλο, τις νίκες τους, τις επαφές του Μαξ Φερστάπεν με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά και τη νίκη του Ολλανδού στη Βαρκελώνη, όπου οι δύο πιλότοι της Mercedes συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ακόμη, βλέπουμε την απογοήτευση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στο Μονακό, διάφορα ατυχήματα, όπως το τρομακτικό του Φερνάντο Αλόνσο στην Αυστραλία, καθώς και αντιδράσεις μέσω του team radio, από τα πάντοκ, αλλά και των οπαδών.

Επίσης, δε θα μπορούσε να λείψει ο επεισοδιακός αγώνας της Βραζιλίας και το συγκινητικό «αντίο» του Φελίπε Μάσα στους οπαδούς του (δεν ήξερε τότε ότι θα επιστρέψει), ενώ το βίντεο κλείνει φυσικά με την κατάκτηση του τίτλου από τον Ρόσμπεργκ και τους πανηγυρισμούς της Mercedes, του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!