Κρύβει κάτι η Ferrari;

Gazzetta team
Κρύβει κάτι η Ferrari;
Σύμφωνα με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν, η Ferrari έχει να δείξει περισσότερα το Σάββατο (25/3) στις κατατακτήριες δοκιμές.

Μετά τις εξαιρετικές δοκιμές εξέλιξης, η Ferrari δεν ήταν το ίδιο την πρώτη ημέρα του Γκραν Πρι της Αυστραλίας. Στη Μελβούρνη η Scuderia υστερούσε κατά 1.1 δεύτερα και 5 δέκατα, αντίστοιχα, σε πρώτη και δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών από τη Mercedes και σίγουρα θέλει κάτι παραπάνω για να ξεπεράσει τα «ασημί βέλη».

Ωστόσο, έχει να δείξει περισσότερα στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (25/3), σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν αυτός είναι ο πραγματικός ρυθμός της ομάδας του Μαρανέλο και ελπίζει πως ισχύει το αντίθετο, ενώ στάθηκε και στο FP1. «Είναι πολύ σημαντική η σημερινή μέρα, αλλά όχι όταν κοιτάς την τελική βαθμολογία.

Είχαμε μερικά προβλήματα το πρωί, κάτι που μας κόστισε σε χρόνο, και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Το μονοθέσιο δεν είναι ακόμα τόσο καλό όσο θα μπορούσε να είναι. Είμαι αισιόδοξος ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε σήμερα», ήταν τα λόγια του.

Στη βελτίωση πιστεύει και ο Κίμι Ραϊκόνεν, που ήταν πιο... συντηρητικός στις δηλώσεις του και στάθηκε στη δουλειά που θα γίνει πάνω στο μονοθέσιο για να είναι πιο ισχυρό αύριο και να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

«Θα δουλέψουμε πάνω στο μονοθέσιο για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε καλύτερο γι' αύριο», ανέφερε ο Iceman. Έτσι, λοιπόν, γεννάται το ερώτημα αν η Ferrari κρύβει κάτι, που δεν το εμφάνισε στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής (24/3).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!