Ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλετών

Πέτρος Πιτσίνης
Ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλετών
Στις 2 Απριλίου στην πίστα των Μεγάρων, οι πιο γρήγοροι Έλληνες αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν εμπρός σε ένα διψασμένο για θέαμα κοινό.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2017 βρίσκεται στην αντίστροφη μέτρηση πριν από την εκκίνηση, που θα δοθεί στην πίστα των Μεγάρων στις 2 Απριλίου. Θα ακολουθήσουν άλλοι πέντε αγώνες που θα διεξαχθούν, εκτός από τα Μέγαρα, στις πίστες Τρίπολης και Σερρών.

Ο “1ος Αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΜΕΓΑΡΑ” θα ξεκινήσει το Σάββατο 1η Απριλίου με τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές των 5 κατηγοριών που είναι οι: ΟΡΕΝ, ΝΕΩΝ, SUPERSPORT (SSP), SUPERBIKE (SBK) και RACING/SSP300. Οι αθλητές των σωματείων της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. αναμένεται να δώσουν δυνατό παρόν και ήδη οι πρωταγωνιστές ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες δοκιμές.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την αφίσα του αγώνα, το φετινό πρωτάθλημα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς πολλοί και ιδιαίτερα σημαντικοί χορηγοί έχουν αγκαλιάσει το χώρο της ταχύτητας μοτοσικλετών, που προσφέρει πάντα εντυπωσιακό θέμα.

Πολύ σημαντική εξέλιξη επίσης είναι η τηλεοπτική κάλυψη, καθώς οι αγώνες των κατηγοριών SSP & SBK θα μεταδοθούν από την COSMOTE TV, η οποία θα προβάλει το πρόγραμμα διάρκειας 2 ωρών και 15΄λεπτών από το κανάλι Cosmote Sport 5 στις 6 το απόγευμα, της Κυριακής 2 Απριλίου.

Η φετινή χρονιά αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική, με νέες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και πολύ δυνατούς αναβάτες. Να είστε όλες και όλοι εκεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!