Τι θέλουν οι οδηγοί της Formula1 από τη Liberty;

Gazzetta team
Τι θέλουν οι οδηγοί της Formula1 από τη Liberty;
Οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Σεμπάστιαν Φέτελ, Λιούις Χάμιλτον, Φερνάντο Αλόνσο απάντησαν στο τι θέλουν οι ίδιοι από τη Liberty Media.

Ο ερχομός της Liberty Media στην ηγεσία της Formula1 σήμανε την αποχώρηση του Μπέρνι Έκλεστοουν και στη συνέντευξη Τύπου της Μελβούρνης οι πρωταγωνιστές ρωτήθηκαν τι θέλουν από τη νέα διοίκηση.

Εκεί βρέθηκαν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Σεμπάστιαν Φέτελ, Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο, οι οποίοι αποτέλεσαν την πρώτη τετράδα των οδηγών (ακολούθησαν οι Βαλτέρι Μπότας, Εστεμπάν Οκόν, Φελίπε Μάσα, Λανς Στρολ) και απάντησαν με τη σειρά που γράφονται. Ο καθένας ζήτησε κάτι διαφορετικό, με τον Ρικιάρντο να επιλέγει έναν αγώνα στο Λας Βέγκας, τον Φέτελ να θέλει πίσω το Γκραν Πρι της χώρας του, ενώ ο Χάμιλτον προτιμάει αγώνα στο Μαϊάμι και περισσότερες γυναίκες στα πάντοκ.

«Μεγαλύτερη πρόσβαση στα πάντοκ σε κάποιες γυναίκες. Υπάρχουν πολλοί άντρες», είπε, χαρακτηριστικά, ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής. Όσο για τον Αλόνσο, ζήτησε ίσους κινητήρες για όλους! Βέβαια, κάπου εκεί ήρθε το αστείο του Χάμιλτον ότι αυτό δε θα ισχύσει για τη Honda.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Φέτελ ζήτησε και τους V12 κινητήρες, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον Χάμιλτον, αλλά και τον Ρικιάρντο, με τον Αυστραλό να τονίζει πως δεν πρέπει να είναι ηλεκτρικοί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!