Κόντρα με... λύκους! (vid)

Gazzetta team
Κόντρα με... λύκους! (vid)
Εντυπωσιακό ή τρομακτικό; Μία γυναίκα έκανε κόντρα με... λύκους σε δρόμο του Καναδά, αφού έτρεχαν με ταχύτητα περίπου 50 χλμ./ώρα!

Όλοι ξέρετε τι εστί κόντρες, όμως θα φανταζόσασταν μία διαφορετική και ξεχωριστή κόντρα, όπως αυτή του βίντεο της Daily Mail; Αυτό δείχνει μία γυναίκα στον Καναδά να προσπαθεί να τα... βάλει με λύκους!

Ναι, καλά διαβάσατε, με λύκους και όχι με κάποιο άλλο αυτοκίνητο ή όχημα. Μάλιστα, τρέχουν με 30 μίλια/ώρα, που... μεταφράζονται σε 48,2 χλμ./ώρα, τη στιγμή που φαίνεται να έχουν φοβηθεί και να προσπαθούν να ξεφύγουν. Αρχικά, νόμιζε ότι ήταν ένας άνδρας που περπατούσε στον δρόμο δίπλα στον πάγο, όμως αντιλήφθηκε ότι έκανε λάθος, όταν πλησίασε.

«Σκέφτηκα ότι ήταν παράξενο διότι δε βλέπεις κάθε μέρα έναν άνθρωπο να περπατάει εκεί έξω. Επιβράδυνα και πλησίασα. Νόμιζα ότι ήταν λύκος, αλλά σκέφτηκα ότι δεν μπορούσε να είναι επειδή δεν είναι η εποχή τους. Φοβήθηκα από το μέγεθος που είχαν τα κεφάλια τους και τα σαγόνια τους», δήλωσε η εν λόγω γυναίκα.

Όλα αυτά, αν κρίνουμε απ' το τοπίο, διαδραματίζονται σε αρτηριακό δρόμο, όπου το όριο ταχύτητας είναι 60-70 χλμ./ώρα, όπως προβλέπει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας της χώρας της Βορείου Αμερικής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!