Ποιοι αυτοκινητόδρομοι παραδίδονται τον Απρίλιο;

Gazzetta team
Ποιοι αυτοκινητόδρομοι παραδίδονται τον Απρίλιο;
Πολυάσχολος μήνας θα είναι ο Απρίλιος για τον Αλέξη Τσίπρια, καθώς θα δώσει στην κυκλοφορία τέσσερις αυτοκινητόδρομους.

Το οδικό δίκτυο είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχει η χώρα μας, που δεν είναι λίγα, όμως αυτό θα σταματήσει να ισχύει από τον Απρίλιο. Ο λόγος είναι ότι τον επόμενο μήνα ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει στην κυκλοφορία τέσσερις αυτοκινητόδρομους, που συνδέουν σημαντικά τμήματα της Ελλάδας.

Η αρχή από τον πρωθυπουργό θα γίνει το Σάββατο 1η Απριλίου με τον δρόμο που συνδέει τη Λάρισα με τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το κομμάτι ήταν μεγάλο θέμα τα Τέμπη, όπου έχει σκοτωθεί... κόσμος και κοσμάκης, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, να τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι σε αυτό το τμήμα συμπεριλαμβάνονται, τόσο η σήραγγα των Τεμπών, όσο και αυτή του Πλαταμώνα.

Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσει η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών ή αλλιώς Ολυμπία Οδός, με πιθανή ημερομηνία τη Μεγάλη Τετάρτη ή τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ μετά το Πάσχα θα πάρει σειρά η Ευρωπαϊκή Οδός Ε65. Επίσης, την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία και η Ιονία Οδός, που συνδέει όλη τη Δυτική Ελλάδα στο βόρειο τμήμα της.

Τέλος, εντείνονται οι προσπάθειες και για τη βελτίωση του σιδηροδρομικού δικτύου μεταξύ της Ελλάδας και της Βουλγαρίας. Γι' αυτό και ο Σπίρτζης αναχώρησε για τη γειτονική χώρα την Τετάρτη (22/3) για να συνομιλήσει με τον ομόλογό του, με βασικό θέμα το προαναφερθέν, όπως είπε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!