Εξαιρετική επένδυση το Opel Astra

Πέτρος Πιτσίνης
Εξαιρετική επένδυση το Opel Astra
Σε σχέση με τους ανταγωνιστές του στη μικρή – μεσαία κατηγορία, το Astra είναι αυτό που διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του ως μεταχειρισμένο.

Η ανεξάρτητη εταιρεία προβλέψεων και ερευνών Bähr & Fess επιβεβαιώνει ότι το Astra προσφέρει την υψηλότερη αξία μεταπώλησης στην κατηγορία του. Χάνοντας μόνο το 41,5% της αξίας του μετά από τρία χρόνια (60.000 χλμ.), το Astra βρίσκεται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από το VW Golf που κατατάσσεται στη δεύτερη θέση (απαξίωση 43,5%). Ακολουθούν τα μοντέλα Audi A3 (44,5%), Seat Leon και Skoda Octavia (και τα δύο στο 46,5%) και η BMW Σειρά 1 (47%).

Το νέο Opel Astra έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016 και έχει σαρώσει τα βραβεία και τις διακρίσεις τόσο σε διεθνές, όσο και σε εθνικό επίπεδο σε πολλές χώρες. Οι παραγγελίες για το μοντέλο, από το 2015 που λανσαρίστηκε, έχουν φτάσει τις 400.000. Οι αγοραστές του συμπαγούς Opel απολαμβάνουν ένα τεχνολογικά προηγμένο και ελκυστικό αυτοκίνητο, στο οποίο έρχεται να προστεθεί πλέον και η υψηλή αξία μεταπώλησης.

Σε μια κατηγορία όπου οι αγοραστές υπολογίζουν ιδιαίτερα τα οικονομικά μεγέθη για την επιλογή τους, το Opel Astra παρουσιάζει μια σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων. Ανταγωνιστική τιμή αγοράς, κινητήρες με πολύ χαμηλή κατανάλωση και μεγάλα διαστήματα συντήρησης, πολυετείς εγγυήσεις και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών after sales, που κάνουν την κατοχή του εύκολη και τη χρήση του ιδιαίτερα ευχάριστη και συμφέρουσα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!