Πολύ γέλιο στο μάθημα οδήγησης του μικρού Σουμάχερ (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Πολύ γέλιο στο μάθημα οδήγησης του μικρού Σουμάχερ (video)
Μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες, αλλά ο 18 ετών γιός του Σουμάχερ, ο Μικ, ξεκινάει μόλις τα μαθήματα για άδεια οδήγησης, με ξεκαρδιστικό τρόπο.

Η Mercedes εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Μικ Σουμάχερ είναι ήδη ένας ικανός οδηγός αγώνων αλλά, ταυτόχρονα, πρέπει να δώσει εξετάσεις όπως κάθε άλλος 18χρονος για την απόκτηση νόμιμης άδειας οδήγησης στο δημόσιο δρόμο. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά 5 κωμικών video, σατιρίζοντας την προσπάθεια ενός εκπαιδευτή να μάθει στον ταχύτατο πιτσιρικά οδήγηση…

Για το ρόλο του εκπαιδευτή επιστράτευσε το διάσημο Γερμανό κωμικό Μάρκους Στολ, όπου με μια Mercedes-AMG A 45 4MATIC έρχεται να παραλάβει τον Μικ Σουμάχερ για το πρώτο του μάθημα.

Τα γέλια από τους συναθλητές του Μικ είναι χαρακτηριστικά, ενώ το γεγονός ότι ο νέος μαθητής είναι οδηγός αγώνων ή ότι δέχεται τη στιγμή της εισόδου στο αυτοκίνητο κλήση από τον παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Νίκο Ρόσμπεργκ καθόλου δεν θορυβεί τον εκπαιδευτή, που αρχίζει με τα βασικά. Επιπλήττοντας ταυτόχρονα το Μικ, γιατί δέχεται κλήση στο κινητό του την ώρα του μαθήματος.

Η ημέρα που ξεκινούν τα κωμικά video με πρωταγωνιστή τον υιό Σουμάχερ, η Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, δεν είναι διόλου τυχαία. Αυτή είναι η ημερομηνία των γενεθλίων του και η πρώτη μέρα του 18ου έτους της ηλικίας του, κατά την οποία σύμφωνα με το νόμο μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις οδήγησης.

Ο Μικ Σουμάχερ βρίσκεται εδώ και καιρό στο πρόγραμμα εξέλιξης νέων οδηγών της Mercedes AMG Petronas, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το νέο πρεσβευτή της μάρκας –χάρη φυσικά στο διάσημο και με μεγάλη αξία όνομά του. Φέτος ο Μικ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της F3 με την ομάδα της Prema και, ανάλογα φυσικά και με τα αποτελέσματά του, δεν θα αργήσει η ημέρα που θα τον δούμε να οδεύει προς την F1, ακολουθώντας τα βήματα του διάσημου πατέρα του.

Έως τότε, απολαύστε το πρώτο και ιδιαίτερα διασκεδαστικό video από τη σειρά των πέντε επεισοδίων υπό το γενικό τίτλο Car Comedy.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!