Μεθυσμένοι εργαζόμενοι έκαναν ζημιά 1.000.000€!

Πέτρος Πιτσίνης
Μεθυσμένοι εργαζόμενοι έκαναν ζημιά 1.000.000€!
Μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, δύο εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της BMW κατέρρευσαν και σταμάτησε η παραγωγή για περισσότερα από 40 λεπτά.

Την αποκάλυψη έκανε η γερμανική εφημερίδα Bild και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής είχαν καταναλώσει στο διάλειμμά τους υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και είχαν καπνίσει συνθετική μαριχουάνα.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσουν και οι δύο πριν τη λήξη της βάρδιάς τους. Οι συνάδελφοί τους κάλεσαν ασθενοφόρο, που μετέφερε και τους δύο υπαλλήλους για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης.

Όπως επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι της BMW στην εφημερίδα, αυτό συνέβη την πρώτη εβδομάδα του μήνα Μαρτίου 2017, με αποτέλεσμα να διακοπεί η γραμμή παραγωγής για 40 ολόκληρα λεπτά. Εκατοντάδες αυτοκίνητα δεν ολοκληρώθηκαν στην ώρα τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να υποστεί ζημιά 1.000.000€.

Αν αναρωτιέστε για την τύχη των δύο εργαζομένων, σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ ο ένας απολύθηκε, ενώ ο δεύτερος μετατέθηκε σε εργασία εκτός γραμμής παραγωγής. Ώστε να μπορεί να τα τσούζει, χωρίς να παθαίνουν κάθε φορά εγκεφαλικό οι μέτοχοι της εταιρείας. Καλό θα ήταν επίσης να βρει η εταιρεία ποια μοντέλα πέρασαν εκείνη την ημέρα από τα χέρια των δύο βαρελοφρόνων, καθώς σίγουρα θα έχουν σοβαρά θέματα συναρμολόγησης, που δεν θα κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!