Κάτι ετοιμάζει στην Κίνα η Skoda

Gazzetta team
Κάτι ετοιμάζει στην Κίνα η Skoda
Να επεκταθεί στην αγορά της Κίνας θέλει η Skoda και θα επιχειρήσει να το πράξει με την παρουσίαση τεσσάρων SUV.

Την επέκταση στην αγορά της Κίνας έχει στόχο η Skoda και θέλει να τον πετύχει με ξεχωριστό τρόπο. Αυτός είναι η κατασκευή τεσσάρων SUV, τα οποία θα παρουσιαστούν στο μέλλον δίχως να γίνεται γνωστό το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ποια θα είναι αυτά.

Ωστόσο, έχουν γίνει γνωστές κάποιες λεπτομέρειες, με το πρώτο να είναι ο διάδοχος του τωρινού Yeti. Μάλιστα, είναι πιθανό να διατηρηθεί το όνομα, όμως θα... εφαρμοστεί η πλατφόρμα MQB και θα έχει πολλά κοινά με τα Volkswagen Tiguan και Seat Ateca.

Επίσης, γίνεται λόγος για ένα μυστηριώδες Model K, με τα μέσα ενημέρωσης της Κίνας να λένε ότι θα βασίζεται και αυτό στα θεμέλια του Yeti, ενώ είναι άγνωστο αν θα έχει κάποιο κοινό με το ανερχόμενο Fabia. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει η έκδοση Coupe του Kodiaq, που δε θα είναι διαθέσιμη μόνο στην ασιατική χώρα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, και η οποία θα έχει κεκλιμένη οροφή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το νέο Kodiaq θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σανγκάης τον επόμενο μήνα (21-29/4), ενώ από κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι τρεις βενζίνης, ο TSI 1.4 λίτρων με 148 ίππους, ο TSI 1.8 λίτρων με 177 ίππους και ο δίλιτρος TSI των 217 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!