Τρελή κατάβαση Subaru WRX STi (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τρελή κατάβαση Subaru WRX STi (video)
Η αγωνιστική ομάδα της Prodrive έβαλε ένα WRX STi με οδηγό το Μαρκ Χίγκινς σε μια διαδρομή αγωνιστικού έλκηθρου, με ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θέλει σίγουρα πολύ τρέλα να προσπαθήσεις να οδηγήσεις γρήγορα ένα αυτοκίνητο πλάτους 1.8 μέτρων, σε μια παγωμένη πίστα πλάτους μόλις 2 μέτρων.

Τόσο η ομάδα της Prodrive όμως, όσο και ο τρεις φορές πρωταθλητής ράλι Βρετανίας και κάτοχος του ρεκόρ στο νησί του Μαν, Μαρκ Χίγκινς, έχουν αποδείξει ότι ζουν και υπάρχουν για τα δύσκολα. Βλέπετε, εκτός από οδηγός αγώνων, ο Χίγκινς είναι επίσης στάντμαν οδηγός σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Το αδύνατο λοιπόν έγινε δυνατό χάρη στην τρέλα του Βρετανού οδηγού και της Prodrive, που ετοίμασε ειδικές ενισχύσεις για τους προφυλακτήρες και τα φτερά του αγωνιστικού WRX, μαζί με μια τετράδα ελαστικά όπου τα καρφιά από τιτάνιο κάλυπτα σχεδόν όλη την επιφάνεια των πολύ στενών ελαστικών.

Στη συνέχεια ο Χίγκινς ανέλαβε να φέρει εις πέρας τον «άθλο», που πραγματοποιήθηκε σε μια ολυμπιακών διαστάσεων πίστα αγώνων έλκηθρων, στο Σαιντ Μόριτς της Ελβετίας. Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στο σχετικό video, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!