Πόσο θα ήθελε να μείνει στη Formula1 ο Έκλεστοουν;

Gazzetta team
Πόσο θα ήθελε να μείνει στη Formula1 ο Έκλεστοουν;
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν δεν ήθελε να αποχωρήσει από τώρα από τη Formula1, ωστόσο δεν απογοητεύεται.

Αν και σε πρώτη φάση λεγόταν πως θα παραμείνει στη διοίκηση της Formula1 για τρία ακόμα χρόνια από άλλο πόστο, ο ερχομός της Liberty Media απομάκρυνε τον Μπέρνι Έκλεστοουν από την ηγεσία του σπορ.

Ο Βρετανός βαδίζει, πλέον, το 87ο έτος της ηλικίας του, όμως αυτό δεν τον πτοεί και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχοντας ταυτόχρονα κάνει μία περιουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Γι' αυτό, θα προτιμούσε να μείνει άλλον έναν χρόνο στο άθλημα, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Sky Sports, που έχει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης της F1 στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Θα τους ζητούσα να δουλέψουν μαζί μου για λίγο ακόμα, να περιμένουν έναν χρόνο και μετά να πουν: ''Λειτούργησε ή όχι; Αν όχι, πρέπει να φύγετε''», είπε ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του σπορ.

Ωστόσο, δεν απογοητεύεται και πιστεύει ότι ο Τσέις Κάρεϊ μπορεί να δώσει στην F1 την ώθηση που της χρειάζεται και να φέρει νέες ιδέες. «Έχει την πολυτέλεια να μην ανησυχεί για τέτοια πράγματα και θεωρεί πως μπορεί να κάνει χαρούμενους τους οπαδούς».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Έκλεστοουν θα δώσει το παρών τουλάχιστον στους μισούς αγώνες της σεζόν, όπως είπε ο ίδιος, τη στιγμή που από φέτος θα εκτελεί χρέη επίτιμου προέδρου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!