Επικεφαλής ο Μικ στο Μεξικό

Gazzetta team
Επικεφαλής ο Μικ στο Μεξικό
Με την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας, ο Κρις Μικ βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης με διαφορά 20 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ακυρώθηκαν δύο ειδικές.

Στο Μεξικό συνεχίζεται η δράση του WRC, με οχτώ ειδικές διαδρομές και δύο ημέρες του αγώνα να έχουν ολοκληρωθεί. Με το πέρας αυτών, λοιπόν, ο Κρις Μικ άφησε πίσω τα προβλήματα της Citroen και βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Ο Βρετανός έχει αποκτήσει κι ένα μικρό προβάδισμα από τον Σεμπαστιάν Οζιέ, καθώς προηγείται 20,9 δεύτερα του Γάλλου και όλα δείχνουν ότι η μάχη για τη νίκη θα είναι μεταξύ τους.

Αυτό διότι ο τρίτος Τιερί Νεβίλ είναι στα 56.7 δεύτερα, ενώ ακόμα πιο πίσω βρίσκεται ο Γιούχο Χάνινεν, τη στιγμή που βλέπουμε τις τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος να μοιράζονται τις πρώτες θέσεις.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι Οτ Τανάκ, Στεφάν Λεφέμπβρ, Χέιντεν Πάντον, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, Πόντους Τίντεμαντ, με τον Ερίκ Καμιγί να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. Έτσι, απομένουν δύο ημέρες και έντεκα ειδικές για την ολοκλήρωση του αγώνα για να δούμε αν η Citroen θα καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, μετά την επιστροφή της στο WRC.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ακυρώθηκαν η δεύτερη και η τρίτη ειδική, καθώς οι ειδικές στην πλατεία Ζόκαλο στην Πόλη του Μεξικού καθυστέρησαν την άφιξη των αυτοκινήτων στην πόλη Λεόν, με αποτέλεσμα η δεύτερη ημέρα να ξεκινήσει από την τέταρτη ειδική, τη στιγμή που οι διοργανωτές αναζητούν λύσεις για να διεξαχθούν κανονικά οι δύο αυτές ειδικές, αντί να... χαθούν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!