Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του C3 Picasso (pics)

Gazzetta team
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του C3 Picasso (pics)
Η Citroen βρήκε τον αντικαταστάτη του C3 Picasso, που είναι το C-Aircross Concept, το οποίο διαθέτει και σύστημα για επιπλέον πρόσφυση.

Αντικαταστάτη για το C3 Picasso έψαχνε η Citroen και τον βρήκε στο C-Aircross Concept, το οποίο παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτό θα μετατραπεί από MPV σε crossover, τη στιγμή που αναμένεται να... δανειστεί τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του C3, αν και η γαλλική μάρκα δεν έχει γνωστοποιήσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι διαθέτει και το σύστημα Grip Control, το οποίο παρέχει επιπλέον πρόσφυση, όταν απαιτείται από τις συνθήκες. Επίσης, άξιο αναφοράς είναι και το ότι οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα, ώστε να έχουμε ένα ενιαίο χερούλι, που επεκτείνεται από την μπροστινή πόρτα μέχρι την πίσω, αλλά και οι γρίλιες πίσω από τα παράθυρα για τη βελτίωση της ροής του αέρα.

Από εκεί και πέρα, οι κάμερες έχουν αντικαταστήσει τους καθρέφτες, ενώ εσωτερικά αίσθηση προκαλούν το πορτοκαλί χρώμα, η μεγάλη οθόνη αφής 12 ιντσών, το τιμόνι με τις πολλές λειτουργίες, ο φορτιστής για smartphone και το Head-up Display, που λειτουργεί ως πίνακας οργάνων. Στο εξωτερικό η Citroen έχει ρίξει το βάρος στην αεροδυναμική, την οποία έχουν βελτιώσει με τις 18άρες ζάντες, τους μπροστινούς αεραγωγούς και τον πίσω διαχύτη.

Επιπλέον, το C-Aircross Concept έχει airbumps για μεγαλύτερη προστασία σε συγκρούσεις με μεγάλες ταχύτητες, με τη γνωστή εταιρεία να βελτιώνει, έτσι, και την ασφάλεια. Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρωτότυπο μοντέλο θα τεθεί αντίπαλος των αυτοκινήτων της κατηγορίας, όπου ανήκει το Juke της Nissan.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!