Λάμψη αστέρων στο Motor Festival της Λάρισας (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Λάμψη αστέρων στο Motor Festival της Λάρισας (vid & pics)
Το πρώτο διήμερο του Απριλίου η Λάρισα θα φιλοξενήσει το 6ο Motor Festival, με την έναρξη του event να αναμένεται με αγωνία, ενώ θα λάβουν μέρος αρκετοί τοπικοί σούπερ σταρ.

Το Motor Festival έρχεται να καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το πρώτο διήμερο του Απριλίου η Λάρισα θα φιλοξενήσει το 6ο event. Η έναρξη αυτού αναμένεται με αγωνία από κάθε φαν των δύο και των τεσσάρων τροχών και οι διοργανωτές, ήδη έχουν ετοιμάσει ένα opening party για την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το οποίο θα ξεκινήσει από τις 18:00 το απόγευμα.

Με αυτό, θέλουν να δώσουν μία πρώτη... γεύση για το τι θα επακολουθήσει εντός πίστας τις επόμενες δύο ημέρες, καθώς το θέαμα αναμένεται πλούσιο και η αδρεναλίνη θα φτάσει στα ύψη. Το 6ο Motor Festival, λοιπόν, θα λάβει χώρα στη Σκεπαστή Νεάπολης και σε αυτό θα λάβουν μέρος αρκετοί τοπικοί ήρωες.

Αυτοί θα είναι οι Χρήστος Σάιτας, Αχιλλέας Μπόχωρης, Νίκος Μπότης, Γιάννης Αυλογιάρης, Δημήτρης Κακαράντζας, Νίκος Τσιφούτης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Κώστας Κατίδης, Αντώνης και Άκης Ασμανίδης, Αχιλλέας και Αποστόλης Τσιβόπουλος, Μάκης Αγγλόπουλος, Αποστόλης Ζήσαρος, Χριστόφορος Χουλιάρας, και Δημήτρης Περήφανος από τη λέσχη ΛΑΜΚΕ.

Από τη Λέσχη 4Χ4 της Λάρισας θα δώσουν το παρών οι Γιώργος Τσουράκης, Θεόδωρος Χονδροδήμος, Αντώνης Κουτσοδόντης και Χρήστος Ντάγκας, ενώ στο event θα δούμε και τους... τρελούς Zerofucks! Τέλος, έχει κυκλοφορήσει και το τρέιλερ του 6ου Motor Festival, που δείχνει με μία πρώτη ματιά τι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε σε αυτό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!