Monster... Λιούις Χάμιλτον! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Monster... Λιούις Χάμιλτον! (pics)
Ο Λιούις Χάμιλτον ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρεία Monster Energy και θα έχει, πλέον, το δικό του ενεργειακό ποτό!

Τώρα τον Λιούις Χάμιλτον μπορείς να τον απολαύσεις και σε ποτό! Ο Βρετανός ένωσε τις δυνάμεις του με τη γνωστή εταιρεία Monster Energy, για να έχει κι αυτός το δικό του ενεργειακό ποτό σε μία συνεργασία, που έρχεται να συμπληρώσει τη μακροχρόνια σχέση, που συνδέει την αγωνιστική ομάδα της Mercedes στη Formula1 και τη Monster.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το Monster Energy για τη δημιουργία του δικού μου energy drink. Ήταν κάτι που το ήθελα από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία μας πριν αρκετά χρόνια. To Monster Energy είναι ένα πάρα πολύ cool brand. Στηρίζει τόσα πολλά σπορ που μου αρέσει να παρακολουθώ σαν οπαδός ή και να συμμετέχω στον ελεύθερό μου χρόνο.

Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με άλλους Monster αθλητές που θαυμάζω. Το lifestyle του Monster Energy ταιριάζει πάρα πολύ στο δικό μου και είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Monster», δήλωσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από τη μεριά του, ο Ρόντνεϊ Σακς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάμιλτον, τονίζοντας τη σημαντικότητα της συνεργασίας με τα «ασημί βέλη». «O Λιούις (Χάμιλτον) είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός αθλητής και φίλος της εταιρείας, οπότε αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της συνεργασίας μας.

Η συνεργασία μας με την Mercedes-AMG Petronas είναι πολύ σημαντική για το brand και θα συνεχιστεί δυνατά και στο μέλλον. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τον Λιούις και εκτός αγώνων, περιμένουμε ότι θα προσφέρουμε σύντομα στους οπαδούς μας μια μοναδική εμπειρία», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Monster Energy.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Χάμιλτον είναι ο δεύτερος αθλητής από τα μηχανοκίνητα σπορ που θα έχει δικό του ενεργειακό ποτό, καθώς έχει ήδη, ο Βαλεντίνο Ρόσι το «VR46 The Doctor», τη στιγμή που θα είναι η πρώτη φορά που ο πιλότος της Mercedes θα συνεργαστεί με εταιρεία εκτός των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!