Πολυβραβευμένος εργοδότης η Bentley

Πέτρος Πιτσίνης
Πολυβραβευμένος εργοδότης η Bentley
Η βρετανική εταιρεία κατασκευάζει τα κορυφαία αυτοκίνητα πολυτελείας χάρη και στο ιδανικό περιβάλλον που φροντίζει να απολαμβάνουν οι εργαζόμενοί της.

Πολλά είναι τα τυχαία γεγονότα, αυτό ωστόσο της ανάδειξης της Bentley ως ιδανικού εργοδότη για έκτη συνεχόμενη χρονιά, μόνο τέτοιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το φετινό βραβείο που απονεμήθηκε στη βρετανική μάρκα πολυτελείας από το Ινστιτούτο Εργοδοτών, ήρθε ως επιστέγασμα την έμφασης που δίνει η διοίκηση στη συνεχή βελτίωση των συνθηκών στις οποίες δουλεύουν οι 4.000 αφοσιωμένοι και εξαιρετικά καταρτισμένοι εργαζόμενοι.

Η ετήσια διεθνής έρευνα που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Εργοδοτών αναγνωρίζει τους κορυφαίους εργοδότες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουν συνεχώς τις διαδικασίες πρόσληψης, καθώς επίσης να αναδείξουν και να αναπτύξουν το ταλέντο των εργαζομένων, σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης.

Σχολιάζοντας το βραβείο ο Μαρλί Ροζέ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Ανθρώπινο Δυναμικό, δήλωσε: "Η διατήρηση του τίτλου ως κορυφαίος εργοδότης δεν είναι μόνο αναγνώριση για την δουλειά μας, αλλά και για τους συναδέλφους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για το υψηλά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό μας και δεσμευόμαστε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν κάθε δυνατότητα κι ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Ο καθένας στην επιχείρηση, από τους τεχνίτες στο εργοστάσιο, μέχρι την εκτελεστική ομάδα στο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι απίστευτα παθιασμένοι με αυτό που κάνουν. Αυτό το πάθος για την επιτυχία, μας βοηθά στο να ενισχύσουμε τη θέση μας ως νούμερο ένα μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο."

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!