Ονειρεύεται νίκη στη Μελβούρνη ο Μπότας

Νίκος Τσιώκος
Ονειρεύεται νίκη στη Μελβούρνη ο Μπότας
Νίκη με το... καλημέρα ονειρεύεται ο Βαλτέρι Μπότας με τη Mercedes στη Μελβούρνη, με τον Φινλανδό να βλέπει θετικά την κόντρα με τον Λιούις Χάμιλτον.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Mercedes έκανε ο Βαλτέρι Μπότας στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης και, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1, κλήθηκε να εκφράσει τις πρώτες του εντυπώσεις. Αυτές ήταν άκρως θετικές, ενώ τόνισε ότι ονειρεύεται νίκη με το... καλημέρα στη Μελβούρνη και αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Λιούις Χάμιλτον.

Αυτή τη βλέπει πολύ θετικά και πιστεύει ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι. «Δεν το σκέφτομαι και πολύ. Ο Λιούις (Χάμιλτον) είναι καλός οδηγός και πολλοί θα φοβούνταν να πάνε κόντρα σε αυτόν, αλλά εγώ δε φοβάμαι. Το βλέπω πολύ θετικά και ως μία τεράστια ευκαιρία. Είναι τρις παγκόσμιος πρωταθλητής και έχω πολλά να αποδείξω εναντίον του.

Πάντα ήθελα έναν γρήγορο ομόσταυλο και τώρα πήρα απάντηση στις προσευχές μου!», πρόσθεσε ο Μπότας, ο οποίος μίλησε και για την αποχώρησή του από τη Williams, όπου στάθηκε στη συζήτηση που είχε με την Κλερ Γουίλιαμς για να του δοθεί το... ελεύθερο να... μετακομίσει στη Mercedes. «Δεν είναι εύκολο να σπας ένα συμβόλαιο.

Το συζήτησα με την Κλερ (Γουίλιαμς), της είπα ότι τη βλέπω ως μία τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου και τη ζωή και πως δε θέλω να τη χάσω. Είμαι χαρούμενος που πήγα εκεί (στη Mercedes). Υπήρχαν πολλές επιλογές και χαίρομαι που κατέληξαν σε μένα.

Δε μίλησα με τον Φελίπε (Μάσα) όλο αυτόν τον καιρό, αλλά τον είδα μετά την ανακοίνωση και ήμουν πολύ χαρούμενος που θα επέστρεφε επειδή η Williams χρειαζόταν έναν έμπειρο οδηγό δίπλα στον Λανς (Στρολ)», ήταν τα λόγια του Μπότας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!