Τέλος η ημέρα για Στρολ

Νίκος Τσιώκος
Τέλος η ημέρα για Στρολ
Το τετακέ που είχε ο Λανς Στρολ την Τρίτη (28/2) στη Βαρκελώνη έβαλε τέλος στην ημέρα του Καναδού στις δοκιμές της Καταλούνια για σήμερα.

Με τετακέ ξεκίνησε τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης ο Λανς Στρολ. Ο Καναδός θα κάνει φέτος το ντεμπούτο του στη Formula1 και την Τρίτη (28/2) πήρε τη... σκυτάλη από τον Φελίπε Μάσα. Όμως, είχε τετακέ και κατέληξε στο χώμα, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της δεύτερης ημέρας.

Ο λόγος ήταν ότι το μονοθέσιό του είχε υποστεί ζημιά, ώστε κάποια μέρη να σταλούν στο εργοστάσιο στο Γκρόουβ, όπως δήλωσε ο Ρομπ Σμέντλεϊ. «Ο Λανς ήταν στον έκτο γύρο, η πρόσφυση ήταν ιδιαίτερα χαμηλή και έκανε τετακέ για να καταλήξει στο χώμα.

Αν και το ατύχημα ήταν αβλαβές, δυστυχώς είχαμε κάποια ζημιά, η οποία τώρα βρίσκεται στη διαδικασία της επισκευής. Πρέπει να στείλουμε κάποια μέρη πίσω στο εργοστάσιο, που θα επανέλθουν σ' εμάς την ίδια στιγμή αύριο.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε στην πίστα με την πρώτη ευκαιρία αύριο. Θα μπορέσουμε να ανακτήσουμε το χαμένο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες», είπε ο επικεφαλής μηχανικής απόδοσης της Williams. Όσο για τον Στρολ, δεν έδειξε να πτοείται τονίζοντας πως ακόμα υπάρχει χρόνος μέχρι την πρεμιέρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!