H Red Bull έτοιμη για τίτλο

Γιώργος Βαρίνος
H Red Bull έτοιμη για τίτλο
Ενάντια στο κατεστημένο η Red Bull ονομάζει το νέο της μονοθέσιο RB13 δίχως να φοβάται τις δεισιδαιμονίες γύρω από τον αριθμό 13.

Με τους νέους κανονισμούς τη νέα σεζόν, να δίνουν έμφαση στην αεροδυναμική, ο Άντριαν Νιούι δείχνει να είναι στο στοιχείο του. Με το αυτοκίνητο να δείχνει λίγο πολύ ίδιο με τα προηγούμενα που παρουσιάστηκαν, οι λεπτομέρειες του Νιούι είναι καλά κρυμμένες κάτω από το μπλε ματ χρώμα και τα κίτρινα-κόκκινα λογότυπα του χορηγού που δίνει φτερά. Με την RB13, η Red Bull θέλει να την υπολογίζουν ως έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.

Η ομάδα που πήρε πέρυσι δύο νίκες με τον Μαξ Φερστάπεν και τον Ντάνιελ Ρικάρντο, ελπίζει σε μια ακόμα καλύτερη πορεία με τον βελτιωμένο στα σημεία κινητήρα της Renault.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο λέει χαρακτηριστικά: «Δείχνει αρκετά όμορφο. Έχει καθαρές γραμμές και μοιάζει με το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Αυτή είναι η εντύπωση που μου δίνει.»

Αντίστοιχα ο Μάξ Φερστάπεν επεκτείνει τα λόγια του Ρικιάρντο: «Το αυτοκίνητο δείχνει πολύ επιθετικό. Ας ελπίσουμε πως αυτή η επιθετικότητα θα μεταφραστεί και σε ταχύτητα. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πόσο γρήγορο μονοθέσιο έχουμε.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!