Ο Μάρκεζ εξάρθρωσε τον ώμο του σε ιδιωτικές δοκιμές

Γιώργος Βαρίνος
Ο Μάρκεζ εξάρθρωσε τον ώμο του σε ιδιωτικές δοκιμές
Συμβαίνουν και αυτά. Ο Μαρκ Μάρκεζ κατά την διάρκεια ιδωτικών δοκιμών στην Χερέθ έπεσε και έβγαλε τον ώμο του! Ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Η Honda ανακοίνωσε πως το ατύχημα ελάχιστα αναστάτωσε το πρόγραμμα δοκιμών και ο Μάρκεζ μετά την επανατοποθέτηση του ώμου του και το ανάλογο «φάσκιωμα» ήταν έτοιμος να συνεχίσει το πρόγραμμα της ημέρας. Ο ίδιος ο Μάρκεζ χαμογελώντας είπε στους ισπανούς δημοσιογράφους: «E... έπεσα το απόγευμα και έβγαλα πάλι τον ώμο μου. Ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κάναμε το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών που είχαμε προγραμματίσει, και αυτό είναι καλό. Δεν ξέρω γιατί έπεσα, δεν πίεζα πολύ. Ίσως έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου. Τώρα θα γυρίσω σπίτι να ξεκουραστώ και να ετοιμαστώ για το επόμενο τεστ στο Κατάρ.»

Τόσο ο Μάρκεζ όσο και ο Πεντρόζα που συμμετείχαν στο τεστ, δεν κατάφεραν να κάνουν δοκιμές την Παρασκευή γιατί έβρεχε. Και έτσι έμεινε μόνο το Σάββατο για να βγάλουν όλο το πρόγραμμα.

Η Honda είχε προγραμματίσει τις ιδιωτικές δοκιμές, για να προσπαθήσει να βρει λύσεις στα προβλήματα αρμονίας του κινητήρα με τα ηλεκτρονικά. Ο Ντάνι Πεντρόσα δήλωσε πως έμειναν ικανοποιημένοι με ό, τι «βρήκαν» στην πίστα της Jerez. Η τελική επίσημη δοκιμή θα γίνει στο Losail του Κατάρ, στις 10-12 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!