Τζιοβινάτσι αντί Βερλάιν στη Βαρκελώνη

Νίκος Τσιώκος
Τζιοβινάτσι αντί Βερλάιν στη Βαρκελώνη
Τη θέση του Πασκάλ Βερλάιν θα πάρει ο δοκιμαστής της Ferrari, Αντόνιο Τζιοβινάτσι, στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης.

Μετά τον τραυματισμό του στον Αγώνα των Πρωταθλητών (Race of Champions), ο Πασκάλ Βερλάιν θα χάσει τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης για το 2017, με τη Sauber να αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Μετά από πολλές συζητήσεις, όμως, κατάφερε να πείσει τη Ferrari να της δανείσει τον Αντόνιο Τζιοβινάτσι.

Ο δοκιμαστής της Scuderia είχε, ήδη, τις πρώτες του δοκιμές με μονοθέσιο του 2015 της ομάδας του Μαρανέλο και αυτή τη φορά θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί τα καθήκοντα με τον Μάρκους Έρικσον στη Sauber. «Ευχαριστώ τη Sauber που έκανε πραγματικότητα τις δοκιμές και τη Ferrari που μου επέτρεψε να αντικαταστήσω τον Πασκάλ (Βερλάιν) για τις πρώτες δοκιμές», δήλωσε ο Ιταλός.

«Είναι κρίμα που δεν μπορώ να είμαι στο μονοθέσιο κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών, αλλά θα είμαι για να εξοικειωθώ με τις διαδικασίες και να ακολουθήσω τη Sauber C-36 Ferrari στην πίστα», ανέφερε ο Βερλάιν.

Όσον αφορά την ανάρρωση του Βερλάιν, η Μόνισα Κάλτενμπορν επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση του Γερμανού θα συνεχίσει να παρακολουθείται μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση για τις δεύτερες δοκιμές της Βαρκελώνης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!