Χορηγός του οικονομικού forum Δελφών η Volvo

Πέτρος Πιτσίνης
Χορηγός του οικονομικού forum Δελφών η Volvo
Πάντα παρούσα σε σημαντικά διεθνή γεγονότα η σουηδική μάρκα και φυσικά στο Οικονομικό Forum των Δελφών, που θα πραγματοποοιηθεί το τετραήμερο 2-5 Μαρτίου

Σκοπός του Forum, το οποίο πέρυσι στην πρώτη του χρονιά σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, είναι να συγκεντρώσει κάτω από μία «κοινή στέγη» εξέχουσες προσωπικότητες της διανόησης, της πολιτικής αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου. Η επιλογή του χώρου κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς πρόκειται για τον ίδιο γεωγραφικά σημείο που πριν από 27 περίπου αιώνες συγκλήθηκε η Δελφική Αμφικτιονία.

Την έναρξη των εργασιών του Forum θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν εξέχουσες προσωπικότητες από το διεθνή και εγχώριο πολιτικό, οικονομικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο. Στο φετινό Delphi Economic Forum περισσότεροι από 100 διακεκριμένοι ομιλητές σε δεκάδες διαφορετικές θεματικές ενότητες αναμένεται να καταθέσουν τις ανησυχίες αλλά και τις δημιουργικές τους προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της ηπείρου μας.

Ανάμεσα σε άλλες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, κ. Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ, η οποία πάντα επιτυγχάνει όχι μόνο να τονίζει με επιχειρήματα τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Ελλάδας αλλά και να καταδεικνύει με ιστορικά στοιχεία την άρρηκτη συνέχεια αυτού του χαρακτήρα στο πέρασμα των αιώνων.

Για τις ανάγκες του Delphi Economic Forum η Volvo Car Hellas θα διαθέσει ένα στόλο από μοντέλα της Σειράς 90, ήτοι Volvo XC90, S90 και V90. Πολλοί από τους υψηλούς προσκεκλημένους και διακεκριμένους ομιλητές του Delphi Economic Forum θα έχουν την ευκαιρία να μετακινηθούν προς και από τους Δελφούς με ασφάλεια και άνεση, βιώνοντας την ξεχωριστή εμπειρία της κορυφαίας πολυτέλειας που προσφέρει τα νέα μοντέλα της Volvo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!