Ποιο αυτοκίνητο προτιμάει ο Ρονάλντο; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιο αυτοκίνητο προτιμάει ο Ρονάλντο; (video)
Το κορυφαίo hyper car, η Bugatti Chiron, ξεκινά το μακρύ ταξίδι της προς τους πρώτους ιδιοκτήτες της με την έγκριση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σπάμε το κεφάλι μας αλλά λογική δεν βρίσκουμε στη νέα κίνηση της Bugatti, να προβάλλει το απόλυτο υπέρ αυτοκίνητο του πλανήτη, τη Chiron, μέσα από το μήνυμα “test and approved by a champion”, δηλαδή «δοκιμασμένη και εγκεκριμένη από ένα πρωταθλητή».

Το εντυπωσιακά δυνατό -με ισχύ 1.500 ίππων- εξαιρετικά ακριβό -με κόστος 2.500.000€- και ομολογουμένως σπάνιο –μόνο 500 θα παραχθούν- γερμανικό hypercar με τη γαλλική καταγωγή, υποτίθεται ότι έχει «ξεπουλήσει». Ποιος ο λόγος λοιπόν να το προωθείς, στο ξεκίνημα της παραγωγής του, με ένα μήνυμα που δεν πείθει κανένα;

Ναι, ο Ρονάλντο είναι πρωταθλητής, είναι superstar, είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και έχει σαρώσει όλους τους τίτλους και τις διακρίσεις. Ταυτόχρονα είναι γνωστός λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων και στο γκαράζ του, όπου ξεκινά και η ιστορία της ταινίας που υποστηρίζει την καμπάνια, βρίσκονται σχεδόν όλα τα σύγχρονα supercars του πλανήτη.

Προφανώς όμως κανείς, ούτε και οι πιο φανατικοί θαυμαστές του, δεν έχει την πεποίθηση ότι μέσα σε όλα αυτά, ο Ρονάλντο είναι και τόσο ικανός οδηγός που θα φέρει στο όριό του ένα αυτοκίνητο 1.500 ίππων με τελική ταχύτητα 450 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 2.5 δλ. Και ότι αν το εγκρίνει, αυτό θα είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα κάνει περήφανους τους –δεδομένους όπως ήδη αναφέρθηκε- μελλοντικούς του ιδιοκτήτες.

Ίσως τελικά πίσω από αυτή την ενέργεια να κρύβεται απλώς η διάθεσή του Ρονάλντο να αγοράσει τη Chiron, κάτι απόλυτα λογικό και σύμφωνο άλλωστε με το σενάριο του κλεισίματος της σχετικής ταινίας που θα δείτε στη συνέχεια. Ταυτόχρονα με τη διάθεση της Bugatti να έχει στη λίστα των πελατών της Chiron τον Ρονάλντο.

Τελικά όμως, θα μπορούσαν να πουν αυτό: «Ο Ρονάλντο απολαμβάνει τη Chiron περισσότερο, ακόμα και από τρία γκολ επί της Μπάρτσα μέσα στο Καμπ Νου». Διότι έτσι όπως το θέτουν το ζήτημα, κάποια μέρα θα έρθει και ο Χάμιλτον στη Ρεάλ για να «δοκιμάσει και να εγκρίνει πόσο καλός τερματοφύλακας είναι ο Κασίγιας». Προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είναι τόσο καλός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να το κάνει. Για όνομα…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!