Ο καλύτερος φίλος στην πόλη

Πέτρος Πιτσίνης
Ο καλύτερος φίλος στην πόλη
Το νέο Yamaha YS 125 έρχεται να αντικαταστήσει το YBR 125 διαθέτοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν «εργαλείο» καθημερινής μετακίνησης.

Ελαφρύ, σταθερό, αποδοτικό, άνετο, εξαιρετικά οικονομικό και με δυναμική εμφάνιση, το Yamaha YS 125 έρχεται το Μάρτιο του 2017 για να γίνει το ιδανικό urban commuter.

Η νέα μικρή μονοκύλινδρη μοτοσικλέτα της Yamaha με τετράχρονο κινητήρα 125 κ.εκ. έχει σχεδιαστεί ώστε να ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά απόδοσης που καθιστούν την καθημερινή χρήση άνετη, εύκολη, ασφαλή και οικονομική. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει κορυφαία ευελιξία και με τη σπορ αισθητική του ξεχωρίζει σε κάθε διαδρομή.

Το YS 125 διαθέτει ισχυρό δισκόφρενο εμπρός και υδραυλικές αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, σε συνδυασμό με μεγάλης διαμέτρου τροχούς 18’’ και ελαστικό πλάτους 100 χιλ. πίσω, για να εξασφαλίζει τη μέγιστη σταθερότητα, άνεση και ασφάλεια στις αστικές διαδρομές.

Το νέο μοντέλο έρχεται να αντικαταστήσει το εξαιρετικά πετυχημένο και δημοφιλές YBR 125, το οποίο μόνο στην Ευρώπη έχει αγοραστεί από 150.000 απόλυτα ικανοποιημένους ιδιοκτήτες. Ο κινητήρας του YS διαθέτει την ίδια αρχιτεκτονική, με έναν εκκεντροφόρο, ωστόσο διαθέτει μεγαλύτερη διαδρομή εμβόλου για καλύτερη ροπή και οικονομία.

Όπως και ο προκάτοχός του, αποτελεί μνημείο αξιοπιστίας και μικρών απαιτήσεων συντήρησης. Αναφορές από κατόχους του YBR, πιστοποιούν την κάλυψη περισσότερων από 100.000 χιλιομέτρων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ένα πραγματικό επίτευγμα για έναν τόσο μικρό κινητήρα.

Οι πωλήσεις του νέου YS 125 της Yamaha ξεκινούν από το Μάρτιο, ενώ οι τιμές του θα είναι στο επίπεδο του YBR, περίπου στα 2.300€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!