Μια κυρία αντικατέστησε τον Γκάρεθ Μπέιλ (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μια κυρία αντικατέστησε τον Γκάρεθ Μπέιλ (video)
Μια φοιτήτρια από τη Μαδρίτη «έπαιξε» αντί του Μπέιλ. Όχι φυσικά σε αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά στο νέο διαφημιστικό της Nissan.

Όπως καλά γνωρίζουμε στο gazzetta, η Nissan είναι παγκόσμιος χορηγός αυτοκινήτου UEFA Champions League και ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ μαζί με τον Σέρτζιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ, παγκόσμιοι πρεσβευτές της μάρκας.

Τι πιο λογικό λοιπόν, στο επόμενο σποτ της μάρκας, να συμμετέχουν οι δύο άσσοι. Και πόσο απίθανο την ίδια στιγμή, τη θέση του Μπέιλ να παίρνει μια φοιτήτρια 24 ετών από την Ισπανία, η Άννα Ρουέντα Ερνάντεζ, εμφανιζόμενη στο πλευρό του Αγκουέιρο.

Η εξήγηση δεν είναι ότι τα «έσπασε» ο Μπέιλ με την Nissan. Ο Βρετανός δεν ήταν σε θέση να λάβει μέρος στα γυρίσματα λόγω του τραυματισμού του τον περασμένο Νοέμβριο στον αγώνα της ομάδας του εναντίον της Sporting Λισαβόνας στο πλαίσιο του UEFA Champions League.

Η 24χρονη ποδοσφαιρόφιλη Ισπανίδα, επιλέχθηκε από τη Nissan για να αντικαταστήσει τον Μπέιλ, καθώς είναι φανατική οπαδός του. Η Άννα εξεπλάγη όταν σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, το ίνδαλμά της την κάλεσε να πάρει τη θέση του στο διαφημιστικό γύρισμα. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια απρόσμενη και ευχάριστη στιγμή στην καθημερινότητά της, που περιλαμβάνει μελέτη, ποδόσφαιρο με την τοπική ομάδα της CD Magerit και δουλειά στο αρτοποιείο της μητέρας της στη Μαδρίτη.

Κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων ήταν λίγο νευρική, όμως μετά από λίγο μπήκε στο πετσί του ρόλου και το αποτέλεσμα που προέκυψε πραγματικά ενθουσιάζει. Τα νέα διαφημιστικά σποτ με πρωταγωνιστές την Άννα και τον Σέρτζιο Αγκουέρο θα μεταδοθούν την ερχόμενη άνοιξη, ενώ μια “πρόγευση” μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!