Το «καμάκι» κόστισε πολύ ακριβά (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Το «καμάκι» κόστισε πολύ ακριβά (video)
Οδηγός φορτηγού παρενοχλεί ποδηλάτισσα, η οποία τον πληρώνει όχι με το ίδιο, αλλά με ένα σημαντικά πιο ακριβό, τουλάχιστον από οικονομική άποψη, «νόμισμα».

Η σεξουαλική παρενόχληση, λόγω ή έργω, είναι απαράδεκτη. Πολύ δε περισσότερο, όταν δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα, όπως στην περίπτωση του Γάλλου οδηγού ενός van, που φαίνεται να γίνεται τσιμπούρι σε μια ποδηλάτισσα, που είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι.

Άσχημες εκφράσεις και χειρονομίες, οδηγούν την κοπέλα στα όρια της αντοχής της. Όταν το φορτηγό επιταχύνει και φεύγει μπροστά, αυτή φαίνεται πως έχει αποφασίσει ήδη τον τρόπο της εκδίκησής της. Αναπτύσσοντας εντυπωσιακή για ποδήλατο ταχύτητα, δεν χάνει το φορτηγό από τα μάτια της και, όταν αυτό σταθμεύει, ορμάει ταχύτατα και ξηλώνει με αξιοθαύμαστη δύναμη τον καθρέφτη του συνοδηγού.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι παρότι στο εσωτερικό του van εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν δύο άντρες, κανείς δεν επενέβη, καθώς μάλλον έμειναν άναυδοι από την ταχύτητα αντίδρασης της κοπέλας. Αλήθεια, εσείς θα δίνατε τόπο στην οργή σε αντίστοιχη περίπτωση, ή θα παίρνατε το σημαντικό ρίσκο μιας ανάλογης εκδίκησης;

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!