Προκαλεί το Renault Clio, με τιμές από 10.990€

Πέτρος Πιτσίνης
Προκαλεί το Renault Clio, με τιμές από 10.990€
Το best seller της ευρωπαϊκής αγοράς στη δημοφιλέστερη κατηγορία, αυτής των super mini αυτοκινήτων, μας κάνει την τιμή να το αποκτήσουμε.

Δημοφιλές όχι τυχαία, αλλά λόγω των εξαιρετικών του χαρακτηριστικών απόδοσης, οικονομίας και αισθητικής, το Renault Clio έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της Renault.

Αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην εληνική αγορά, τα νέα Renault Clio και Clio Sport Tourer θα διατίθεnται με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 10.990€ έως και το τέλος Μαρτίου 2017.

Οι δύο εκδόσεις της γαλλικής «μούσας» διαθέτουν τα πλέον εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως φώτα τεχνολογίας LED, κάμερα στάθμευσης, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist και το σύστημα multimedia R-LINK για μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Σε αυτή συμβάλλουν και οι νέοι προηγμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel της Renault, οι οποίοι προσφέρουν υψηλή απόδοση και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση, μειωμένες εκπομπές ρύπων (όλες οι εκδόσεις diesel με μηχανικό κιβώτιο απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας). Ταυτόχρονα, έχουν πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου λοιπόν η Renault θα προσφέρει το σύνολο της γκάμας των νέων Clio Clio Sport Tourer με προνομιακά πακέτα προσφορών και τιμές που ξεκινούν από τα 10.990€, γι’ αυτό σπεύσατε.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την πραγματοποίηση test drive του νέου μοντέλου, κάντε μια επίσκεψη στο http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html ή κατευθυνθείτε στο πιο κοντινό κατάστημα του εξουσιοδοτημένου δικτύου διανομέων Renault.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!