Ακόμα πιστεύει στον τίτλο με τη Ferrari ο Φέτελ

Νίκος Τσιώκος
Ακόμα πιστεύει στον τίτλο με τη Ferrari ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έχει χάσει την πίστη του στη Ferrari και εξακολουθεί να κυνηγάει το όνειρό του, που είναι ένας τίτλος με τη Scuderia.

Το 2015 ήταν ενθαρρυντικό, αλλά το 2016 δεν ήταν και τόσο καλό για τη Ferrari, που δείχνει να χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή. Ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έχει χάσει την πίστη του και εξακολουθεί να κυνηγάει το όνειρό του, που είναι να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την ομάδα του Μαρανέλο.

«Συνεχίζω να ακολουθώ το όνειρό μου να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari και ακόμα το πιστεύω. Το ερώτημα είναι αν θα έρθει το 2017, στο οποίο κανείς δεν έχει την απάντηση. Φέτος έχουμε διαφορετικούς κανονισμούς, ειδικά με την αεροδυναμική και τα πιο φαρδιά ελαστικά.

Αυτό σημαίνει υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές, χαμηλότερους χρόνους στον γύρο. Βλέποντας το 2016 είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», ήταν τα λόγια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή στο Speed Week. Βέβαια, για τους οπαδούς της Ferrari το ερώτημα είναι πότε θα δουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα να κερδίζει!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!