Εξασφαλισμένο μέχρι το 2021 το εργοστάσιο της Vauxhall

Νίκος Τσιώκος
Εξασφαλισμένο μέχρι το 2021 το εργοστάσιο της Vauxhall
Μέχρι το 2021 εξασφάλισε τη λειτουργία του εργοστασίου της η Vauxhall για την παραγωγή της τωρινής γενιάς του Astra, όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η ενδεχόμενη πώληση της Vauxhall στο PSA Group φαίνεται πως δε θα επηρεάσει το εργοστάσιο της βρετανικής εταιρείας στην πόλη Έλσμιρ Πορτ.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με εκπρόσωπο της βρετανικής εταιρείας, η λειτουργία του θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2021, κάτι που απαιτείται για την παραγωγή της τωρινής γενιάς του Astra, η οποία θα συνεχιστεί για το λιγότερο μία τετραετία ακόμη.

Από εκεί και πέρα, η Vauxhall έχει στα σχέδιά της δύο νέα SUV για φέτος, που είναι τα Crossland X και Grandland X, ενώ τα μελλοντικά Astra θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα με το Peugeot 308, εφόσον επέλθει η συμφωνία.

Τέλος, στο γκρουπ, εκτός από την Peugeot, είναι οι Citroen, DS, με την General Motors να θέλει να πουλήσει μαζί με τη Vauxhall και την Opel, τη στιγμή που αναμένεται η GM να λάβει μία επιστολή πρόθεσης για την αγορά των δύο εταιρειών μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!