Δύο εκδόσεις... ταύροι από την Aston Martin (pics)

Νίκος Τσιώκος
Δύο εκδόσεις... ταύροι από την Aston Martin (pics)
Δύο ειδικές εκδόσεις V8 και V12 Vantage θα παρουσιάσει η Aston Martin για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τη Red Bull.

Μ' έναν ξεχωριστό τρόπο θέλει να γιορτάσει τη συνεργασία της με τη Red Bull η Aston Martin. Η βρετανική μάρκα, ήδη, το κάνει αυτό μέσω της AM-RB 001, ενώ από το επόμενο τρίμηνο, δηλαδή από τον Απρίλιο και μετά, θα αποκαλύψει και δύο ειδικές εκδόσεις V8 και V12 Vantage, οι οποίες θα ονομάζονται Red Bull Racing Edition.

Μάλιστα, αμφότερες θα είναι... ντυμένες στα χρώματα των «κόκκινων ταύρων», που είναι το σκούρο μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο, ενώ θα είναι διαθέσιμες και σε ασημί. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι αμφότερες οι εκδόσεις κατασκευάστηκαν από την ομάδα Q της Aston Martin, τη στιγμή που έχουν προστεθεί μερικές... πινελιές.

Αυτές αφορούν ένα μπροστινό σπόιλερ, έναν διαχύτη και πλαίσιο μάσκας, που όλα είναι από ανθρακόνημα, ενώ στο εσωτερικό παρατηρείται τιμόνι από δέρμα alcantara, κόκκινες λεπτομέρειες και το λογότυπο της Red Bull στα προσκέφαλα. Μάλιστα, όσοι παραγγείλουν μία από τις δύο εκδόσεις θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν υπογεγραμμένες πλάκες, είτε από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, είτε από τον Μαξ Φερστάπεν.

«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι και θα είναι πάντα μέρος του DNA της Aston Martin και οι V8 και V12 Vantage S Red Bull Racing Edition φέρνουν αυτόν τον χαρακτήρα κατευθείαν στους πελάτες μας. Με το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 να ξεκινάει σύντομα, ελπίζω η αγορά αυτών των μοντέλων να φέρει την αγωνιστική σεζόν λίγο πιο νωρίς για τους λίγους τυχερούς πελάτες», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Άντι Πάλμερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!