Η ιστορία του Μπρους ΜακΛάρεν σε ταινία (vid)

Νίκος Τσιώκος
Η ιστορία του Μπρους ΜακΛάρεν σε ταινία (vid)
Η νέα ταινία με τίτλο «McLaren» λέει την ιστορία του Μπρους ΜακΛάρεν και πώς από το μηδέν έφτασε στο να φτιάξει μία ομάδα στη Formula1 που θα έγραφε ιστορία στο μέλλον.

Μία ενδιαφέρουσα ταινία, η οποία έχει να κάνει με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τη Formula1, θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους. Αυτή λέει την ιστορία του Μπρους ΜακΛάρεν και αναφέρεται στο πώς ο Νεοζηλανδός έφτασε από το μηδέν στο να φτιάξει τη δική του ομάδα, με την οποία έτρεξε ο ίδιος για έξι χρόνια.

Μάλιστα, έγινε και ο μοναδικός νικητής μέχρι σήμερα στην ιστορία του αθλήματος που κέρδισε με μονοθέσιο που να έχει τ' όνομά του. Αργότερα αυτό έγινε συνώνυμο με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να χτίσει μία αυτοκρατορία και μία ομάδα που θα έγραφε τη δική της ιστορία στο μέλλον.

Από το τρέιλερ, πάντως, φαίνεται να έχει ενδιαφέρον μία τέτοια ταινία, όπως όλες όσες έχουν να κάνουν με αληθινή ιστορία. Σε αυτό χαρακτηρίζεται ως ένας ηγέτης, ενώ γι' αυτόν μιλάνε οι Έμερσον Φιτιπάλντι, Σερ Τζάκι Στιούαρτ και Μάριο Αντρέτι.

Όσον αφορά την ημερομηνία, που θα βγει στους κινηματογράφους, αυτή ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στη Νέα Ζηλανδία το 2016, όμως δεν ανακοινώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, με αυτή να αναμένεται να γίνει εντός του 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!