Επιτυχίες με Βολφ, Λάουντα μέχρι το 2020 για Mercedes

Νίκος Τσιώκος
Επιτυχίες με Βολφ, Λάουντα μέχρι το 2020 για Mercedes
Τα συμβόλαιά τους με τη Mercedes μέχρι το 2020 ανανέωσαν οι Τότο Βολφ και Νίκι Λάουντα, με στόχο οι επιτυχίες να συνεχιστούν για μία ακόμα τετραετία.

Να συνεχίσουν τις επιτυχίες θέλουν στη Mercedes και γι' αυτό ανανέωσαν τα συμβόλαια των Τότο Βολφ και Νίκι Λάουντα μέχρι και το 2020. Τα «ασημί βέλη» έχουν πανηγυρίσει τρεις τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές από το 2014 μέχρι και το 2016 με τη συνεργασία των δύο ανδρών να ξεκινάει από το 2013.

«Είναι υπέροχα νέα ότι ο Τότο (Βολφ) και ο Νίκι (Λάουντα) επέκτειναν τα συμβόλαιά τους. Το 2013 αναθεωρήσαμε το μάνατζμεντ της ομάδας με ξεκάθαρο στόχο να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Κλειδί σε αυτή την επιτυχία ήταν ο συνδυασμός των επιχειρηματικών ικανοτήτων του Τότο και του Νίκι.

Η ανανέωση δίνει στο πρόγραμμά μας σημαντική συνοχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε το αφεντικό της Daimler AG, Ντίτερ Ζέτσε. «Οι νίκες δεν είναι ποτέ ατομικές, έχει να κάνει με το σωστό γκρουπ ανθρώπων με κοινό στόχο και μετά με τον συνδυασμό των ταλέντων τους για να επιτευχθεί ο στόχος τους. Κάθε μέρα που έρχομαι στο εργοστάσιο έχω το προνόμιο να εκπροσωπώ αυτό το γκρουπ ανθρώπων», είπε, από τη μεριά του, ο Βολφ.

«Τα τελευταία χρόνια έχουν είναι από τα πιο απολαυστικά που είχα στη Formula1. Με τον Τότο έχουμε τέλεια συνεργασία στη Mercedes και έχουμε καλή ομάδα σε κάθε επίπεδο, η οποία έχει φέρει αποτελέσματα. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Ντίτερ (Ζέτσε) και τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG για την ανανέωση της πίστης του σ' εμάς», ανέφερε, με τη σειρά του, ο Λάουντα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!