Ατύχημα με τραυματισμό με το καλημέρα στο NASCAR (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Ατύχημα με τραυματισμό με το καλημέρα στο NASCAR (vid)
Ο Τζάστιν Φοντέν υπέστη κάταγμα σπονδύλου, καθώς ενεπλάκει σε ένα θεαματικό ατύχημα στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην κατηγορίας ARCA στη Daytona.

Οι αγώνες NASCAR είναι γνωστοί για τα μεγάλα και θεαματικά τους ατυχήματα που προξενούνται από τον πολύ σφιχτό συναγωνισμό. Σε αυτό το μήκος κύμματος ένα μικρό ακούμπημα ήταν αρκετό, για να γίνει ένα μεγάλο ατύχημα τεσσάρων αυτοκινήτων 5 μόλις γύρους πριν από το τέλος του αγώνα στην διάσημη πίστα Daytona International Speedway. Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για τους υπάλληλους της ασφάλειας για να βγάλουν τον Τζάστιν Φοντέν μέσα από το τσαλακωμένο αυτοκίνητο δίχως να τον τραυματίσουν.
Ο Φοντέν θα μείνει μερικές μέρες στο Ιατρικό Κέντρο Halifax της Daytona Beach. Ο Φοντέν αν και πονεμένος έκανε δηλώσεις: «Θέλω μόνο να γνωρίζουν όλοι πως είμαι εντάξει και είμαι ευγνώμων για τον τρόπο και την προσοχή που μου έδωσαν οι άνθρωποι της πίστας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Win-Tron Racing που έφτιαξε για μένα ένα τόσο ασφαλές αυτοκίνητο.

Για την ιστορία ο Ώστιν Θεριό που βρισκόταν στην πρώτη θέση του αγώνα τελικά κέρδισε. Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας της κατηγορίας ARCA του NASCAR είναι στις 8 Απριλίου στο Nashville Speedway.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!