Τρομακτικό ατύχημα με αγωνιστικό στις ΗΠΑ (vid)

Νίκος Τσιώκος
Τρομακτικό ατύχημα με αγωνιστικό στις ΗΠΑ (vid)
Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο είχε τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα στις ΗΠΑ, ώστε να περάσει κυριολεκτικά μπροστά από τους θεατές, αλλά δίχως να τραυματιστεί κάποιος.

Τα μηχανοκίνητα σπορ κρύβουν κινδύνους και τα ατυχήματα που έχουμε δει στη ιστορία είναι πάρα πολλά. Έτσι έγινε και στον αγώνα All Star Circuit of Champions Sprint Cars κατά τη διάρκεια του DirtCar Winternationals στην πίστα Volusia Speedway Park στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όλα έγιναν, όταν ο Τζόι Σαλντάνα ενεπλάκη σε ατύχημα με τον Τζέισον Τζόνσον, με το αυτοκίνητο του πρώτου να... απογειώνεται να φέρνει πολλές τούμπες και να καταλήγει στις κερκίδες. Ευτυχώς πέρασε από τα χαμηλά επίπεδα, όπου δεν υπήρχαν θεατές, ώστε να μην έχουμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό, οπώς ούτε ο ίδιος υπέστη το παραμικρό.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι σοκαρίστηκαν οι θεατές που ήταν πιο πάνω και είδαν το αγωνιστικό να περνάει κυριολεκτικά από μπροστά τους. Βέβαια, ο αγώνας διεκόπη με κόκκινη σημαία για να συνεχιστεί λίγα λεπτά αργότερα. Για την ιστορία νικητής ήταν ο Ντέιβιντ Γκράβελ από το Κονέκτικατ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!