Ποιος πετάει μια Mercedes SLR McLaren;

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιος πετάει μια Mercedes SLR McLaren;
Κανείς είναι η αλήθεια. Γιατί όμως το υπέροχο γερμανικό supercar εντοπίστηκε να σαπίζει σε ένα χωράφι της Τσεχίας τα τελευταία έξι χρόνια;

Θύμα της γραφειοκρατίας του νόμου, αυτή η Mercedes SLR McLaren που η παραγωγή της ξεκίνησε το 2003 και σταμάτησε το 2010, σαπίζει κάπου στην Τσεχία.

Πόσο κρίμα, για ένα αυτοκίνητο που ακόμα και σήμερα, ως μεταχειρισμένο, αλλάζει χέρια σε τιμές που ξεπερνούν κατά πολύ τα 300.000€.

Βλέπετε η SLR ήταν από τα ακριβότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα της εποχής της, με απόδοση, στις διάφορες εκδόσεις της, από 626 έως 722 ίππους.

Δυστυχώς το κόσμημα αυτό έπεσε στα χέρια των αρχών μέσω του ιδιοκτήτη της που έχει εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής. Καθώς η δίκη δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, το αυτοκίνητο παραμένει έρμαιο της απόφασης για το αν θα επιστραφεί τελικά στον κατηγορούμενο ή αν θα εκποιηθεί.

Μετά από 6 χρόνια ακινησίας ωστόσο, η SLR θα έχει σημαντικές φθορές που μπορεί να ξεκινούν από το κόλλημα των ελατηρίων των εμβόλων, μέχρι την πλήρη καταστροφή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών από την υγρασία ή τα ζωύφια. Έτσι, σε οποιουδήποτε τα χέρια και αν βρεθεί, αντί για το απόλυτο εργαλείο απόλαυσης της οδήγησης να αποδειχτεί το απόλυτο πρόβλημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!