Τέλος η Taxibeat, έρχεται η mytaxi

Νίκος Τσιώκος
Τέλος η Taxibeat, έρχεται η mytaxi
Από ελληνικά χέρια περνάει σε γερμανικά η εφαρμογή κλήσης ταξί Taxibeat, καθώς ανήκει, πλέον, στην mytaxi, που είναι θυγατρική της Daimler.

Νέο κάτοχο έχει η εφαρμογή κλήσης ταξί Taxibeat, η οποία ανήκει πλέον στην mytaxi, που είναι θυγατρική της Daimler. Η γερμανική εταιρεία προχώρησε σε απόκτηση του 100% των μετοχών της ελληνικής που διαχειρίζεται την εν λόγω εφαρμογή και η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και στο Περού.

Μάλιστα, η Taxibeat διαθέτει μέχρι σήμερα 8000 εγγεγραμμένους οδηγούς ταξί και χρησιμοποιείται από 540 χιλιάδες πελάτες, με τη mytaxi να έχει σκοπό την επέκταση της δικής της εφαρμογής σε όλη την Ευρώπη, τη στιγμή που έχει πάνω από 100 χιλιάδες εγγεγραμμένους οδηγούς ταξί και χρησιμοποιείται σε πάνω από 50 πόλεις και σε 9 χώρες στη Γηραιά Ήπειρο, με την Ελλάδα να γίνεται η δέκατη.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Taxibeat ως το νεότερο μέλος της οικογένειας της mytaxi. Είμαστε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι με την επιτυχία της Taxibeat στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι αποτελεί το «ιδανικό ταίρι» για την mytaxi.

Με την εξαγορά της Taxibeat, επενδύουμε στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του κλάδου των αστικών μεταφορών στην Ευρώπη» », δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της mytaxi, Άντριου Πίνινγκτον. «Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την Taxibeat.

Στην mytaxi, που αποτελεί μια καθιερωμένη, ιδιαίτερα σεβαστή και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα των εφαρμογών κλήσης και κράτησης ταξί, βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για την Taxibeat και την ομάδα μας.

Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και το ίδιο έντονο πάθος για τον κλάδο των μεταφορών», ανέφερε, από τη μεριά του, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Taxibeat, Νίκος Δρανδάκης. «Η mytaxi αποτελεί βασική συνιστώσα της στρατηγικής μας για το χώρο των μεταφορών.

Το γεγονός ότι η mytaxi αποτελεί θυγατρική του Όμιλου Daimler υπογραμμίζει την φιλοδοξία μας να αναδειχθούμε στον κορυφαίο πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών για τον κλάδο των μεταφορών», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Daimler Financial Services, Κλάους Έντενμαν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!