Ένα γήπεδο για την Audi! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ένα γήπεδο για την Audi! (pics)
Η Audi ανακοίνωσε ότι με την έναρξη της σεζόν 2018 το νέο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας DC Γιουνάιτεντ θα ονομάζεται Audi Field!

Ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου θα έχει στην κατοχή της η Audi, όπως ανακοίνωσε η γερμανική μάρκα. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το νέα στέγη της ποδοσφαιρικής ομάδας DC Γιουνάιτεντ, η οποία αγωνίζεται στο MLS. Όπως γνωστοποίησε, λοιπόν, η γνωστή φίρμα, αυτό θα ονομάζεται Audi Field, κάτι που όμως θα γίνει με την έναρξη της σεζόν 2018, δηλαδή από την επόμενη χρονιά και όχι από φέτος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με την DC Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ποδόσφαιρο στην Αμερική, καθώς επίσης και την κοινότητά μας δίπλα στις εγκαταστάσεις μας στη Βόρεια Βιρτζίνια.

Αυτή η δέσμευση βοηθάει την Audi στο να συνδεθεί με τους παθιασμένους οπαδούς του ποδοσφαίρου μέσα από μοναδικές εμπειρίες που θα συνεχίσουν να ανεβάζουν τον ενθουσιασμό τους για το πιο γρήγορα ανεπτυγμένο άθλημα της Αμερικής», δήλωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Audi Αμερικής, Λόρεν Άντζελο.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούμε με μία απίστευτη εταιρεία, που δεν είναι αναγνωρισμένη μόνο στη Βόρειο Αμερική, αλλά και σε όλον τον κόσμο. Η Audi έχει πάει πιο πέρα από την αυτοκινητοβιομηχανία και έχει αγκαλιάσει πλήρως το ποδόσφαιρο, ειδικά το MLS. Δε θα σκεφτόμασταν καλύτερο συνεργάτη να ονομάσει το γήπεδό μας», είπε, από τη μεριά του, το αφεντικό της DC Γιουνάιτεντ, Τζέισον Λέβιεν.

Από εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε ότι η Audi δεν εμπλέκεται πρώτη φορά με το ποδόσφαιρο, αφού είναι ήδη ο επίσημος χορηγός του MLS, ενώ στηρίζει την Μπάγερν Μονάχου από το 2002. Επίσης, να σημειώσουμε πως το Audi Field θα έχει 31 πολυτελείς σουίτες με συνολική χωρητικότητα 20000 θεατές και θα είναι διαθέσιμο όχι μόνο για τους αγώνες του συλλόγου, αλλά και για συναυλίες και άλλες πολιτισμικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, θα διατεθεί μία έκταση 500 χιλιάδων τετραγωνικών ποδιών (περίπου 46452 τετραγωνικά μέτρα) για εμπορικούς χώρους. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η DC Γιουνάιτεντ εδρεύει στην Ουάσινγκτον και αποτελεί μέλος της Ανατολικής Περιφέρειας του MLS, όπου πέρυσι τερμάτισε τέταρτη και ένατη στη γενική κατάταξη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!