Η Maybach G650 Landaulet σε... στέλνει (pics)

Νίκος Τσιώκος
Η Maybach G650 Landaulet σε... στέλνει (pics)
Μία ειδική έκδοση της G-Class, την Maybach G650 Landauler, παρουσίασε η Mercedes και αυτή σε... στέλνει με τα χαρακτηριστικά της και τις ανέσεις της.

Την Maybach G650 Landaulet παρουσίασε η Mercedes, με το εν λόγω μοντέλο να κάνει και επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Αυτό κυριολεκτικά σε... στέλνει λόγω των χαρακτηριστικών του, αλλά και των ανέσεων που παρέχει.

Μάλιστα, κάποιοι θα ήθελαν να καθίσουν στη θέση του οδηγού λόγω του V12 κινητήρα 6.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 630 ίππους και 1000 Nm ροπή, με τη μετάδοση της κίνησης να γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων εφτά σχέσεων, και για να ζήσουν την εμπειρία του οχήματος παντός εδάφους της γερμανικής μάρκας, και κάποιοι άλλοι θα προτιμούσαν τα πίσω καθίσματα, όπου μπορούν να κάνουν μέχρι και μασάζ!

Πώς είπατε; Μην τρίβετε τα μάτια σας, καλά διαβάσατε! Για την ακρίβεια, στα πίσω καθίσματα, τα οποία είναι με ανοιχτή οροφή, που αναδιπλώνεται μ' έναν ηλεκτρικό μηχανισμό, υπάρχουν δύο οθόνες δέκα ιντσών, θερμαινόμενες θήκες για ποτήρια, πτυσσόμενα τραπεζάκια, καθώς και το μασάζ που προαναφέραμε. Από εκεί και πέρα, είναι αυξημένες οι διαστάσεις του μοντέλου, σε σύγκριση με την G-Class, της οποίας αποτελεί ειδική έκδοση.

Για την ακρίβεια, το μεταξόνιο έχει πάει σχεδόν στα 3.428 χιλιοστά, το μήκος περίπου στα 5,4 μέτρα, το πλάτος κάτι παραπάνω από τα 2 μέτρα, τη στιγμή που το ύψος είναι περίπου στα 2,335 μέτρα, η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος αγγίζει τα 450 χιλιοστά και... φοράει ελαστικά διαστάσεων 322/55 με ζάντες 22 ιντσών για μεγαλύτερη απόλαυση και πρόσβαση σε σημεία που δεν... πατάει κανένα άλλο όχημα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι θα βγουν στην παραγωγή μόλις 99 κομμάτια της Maybach G650 Landaulet και θα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!