Ετοιμάζει το πρώτο SUV η Citroen (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ετοιμάζει το πρώτο SUV η Citroen (pics)
Το πρώτο SUV που θα πουληθεί στην Ευρώπη ετοιμάζει η Citroen, το οποίο θα είναι μεσαίου μεγέθους και θα βασίζεται στο DS3.

Στόχο να αντιμετωπίσει τα Audi Q5 και BMW X4 έχει η Citroen, η οποία ετοιμάζει το πρώτο SUV που θα πουληθεί στην Ευρώπη. Αυτό λέγεται ότι θα βασίζεται στον σχεδιασμό του DS3, ενώ φήμες το θέλουν να ονομάζεται DS7.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο διέρρευσαν και φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν κάποιες λεπτομέρειες από το εν λόγω μοντέλο. Από αυτές φαίνεται ότι θα έχει φώτα LED και ομίχλης, τη στιγμή που θα εφαρμοστεί η πλατφόρμα EMP2 της PSA.

Εξωτερικά θα είναι διαφορετικό από τα τωρινά μοντέλα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τους κινητήρες, θα είναι ένας πετρελαίου 1.5 λίτρου, που θα αποδίδει μέχρι 130 ίππους, κι ένας ίδιος βενζίνης, ο οποίος θα... βγάζει μέχρι και 240 ίππους.

Όλα αυτά, τη στιγμή που θα είναι το πρώτο DS που θα... προσφερθεί στην αγορά ως υβριδικό. Τέλος, να σημειώσουμε ότι δεν αποκλείεται το SUV της γαλλικής εταιρείας να κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!